The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Έβερτον εναντίον Τσέλσι: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Эвертон-Челси-07.12b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2019, 2:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Goodison Park

Αυτή εβδομάδα στην Αγγλία θα είναι εξαιρετικά έντονη, επειδή οι ομάδες θα πρέπει να παίξουν δύο γύρους του πρωταθλήματος ταυτόχρονα. Σας προτείνουμε πρόβλεψη για τον αγώνα Έβερτον εναντίον Τσέλσι, ο οποίος θα παιχτεί στις 7 Δεκεμβρίου.

Τα «ζαχαρωτά» βυθίζονται

Έβερτον, αν και δεν θεωρείται αγγλικό Γκραντ, είναι αρκετά ισχυρή και συχνά θέτει ως στόχο να φτάσει σε ευρωπαϊκούς αγώνες. Αυτή η σεζόν για τα «ζαχαρωτά» είναι σκέτη αποτυχία, η ομάδα έχει μια σειρά από τρεις ήττες, γι’ αυτό έπεσε στην 18η θέση στη ζώνη υποβιβασμού. Στον τελευταίο γύρο ο σύλλογος έχασε από τη Λίβερπουλ το ντέρμπι της Λίβερπουλ με σκορ 5:2. Η φόρμα της ομάδας δεν είναι καθόλου τέλεια, αλλά η σύνθεση των «ζαχαρωτών» είναι ισχυρή, μια τέτοια ομάδα θα πρέπει να βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Η Έβερτον πρέπει να αντιμετωπίσει γρήγορα τις προσωρινές δυσκολίες.

Η Τσέλσι υπερβαίνει το σχέδιο

Ενώ η Τσέλσι παίζει καλύτερα από το αναμενόμενο, οι ειδικοί και οι οπαδοί με δυσκολία πίστευαν ότι η ομάδα θα είναι σε θέση να ανταγωνιστεί για τη τετράδα στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Frank Lampard βασίστηκε στη νεολαία και τα παιδία μέχρι τώρα έχουν δικαιολογούν την εμπιστοσύνη του προπονητή. Διαφορά από την πέμπτη θέση είναι 6 βαθμοί, αρκετά άνετη, και η διαφορά από την τρίτη Μάντσεστερ Σίτι – 3. Τα πράγματα πηγαίνουν καλά και στο Champions League, για να μπουν στα πλέι-οφ, οι «αριστοκράτες» πρέπει απλά να νικήσουν εντός έδρας το αουτσάιντερ Λιλ, η οποία δεν θα έχει κίνητρο για τουρνουά.

Προσωπικές συναντήσεις

Η Τσέλσι δεν καταφέρνει πάντα να πάρει τρεις βαθμούς στην έδρα της Έβερτον. Την περασμένη σεζόν τα «ζαχαρωτά» κέρδισαν 2-0 εντός έδρας, ενώ στο Λονδίνο οι ομάδες ικανοποιηθήκαν με λευκή ισοπαλία.

Πρόβλεψη

Λαμβάνοντας υπόψη τη φόρμα και τη θέση στο τουρνουά των αντιπάλων, είναι σαφές γιατί η Τσέλσι θεωρείται μικρό φαβορί. Οι παίκτες του Frank Lampard δεν είναι αναμάρτητοι, αλλά υπάρχει σταθερότητα στο παιχνίδι των Λονδρέζων. Ενώ η Έβερτον αδυνατεί να βρει το παιχνίδι της και το θέμα δεν είναι η σύνθεση, η οποία φαίνεται σοβαρή. Παρά τα προβλήματα των «ζαχαρωτών», η μάχη αναμένεται να είναι δύσκολη. Πιστεύουμε ότι το στοίχημα «γκολ-γκολ» πρέπει να περάσει εδώ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *