The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Έβερτον εναντίον Σαουθάμπτον: πρόβλεψη για τον αγώνα

Football - 2019 / 2020 Premier League - Newcastle United vs. Everton Dominic Calvert-lewin of Everton celebrates scoring the opening goal of the game, at St James Park Stadium. COLORSPORT/BRUCE WHITE PUBLICATIONxNOTxINxUK

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γκούντισον Παρκ

Την 1η Μαρτίου θα διεξαχθεί ο τελευταίος αγώνας του 26ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ μεταξύ Έβερτον και Σαουθάμπτον. Ποιος θα βγει νικητής αυτής της μάχης;

Τα «ζαχαρωτά» αγωνίζονται ακόμα για τη θέση στην κορυφή-4

Η Έβερτον είναι έβδομη στο πρωτάθλημα με ένα παιχνίδι στο χέρι, 5 βαθμούς πίσω από τους τέσσερις πρώτους. Οι παίκτες του Carlo Ancelotti εξακολουθούν να είναι μεταξύ των διεκδικητών για τους τέσσερις πρώτους, αν και είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι αυτή η ομάδα θα είναι σε θέση να τερματίσει στο τοπ-4. Στον τελευταίο γύρο ο σύλλογος κέρδισε στο ντέρμπι εναντίον της Λίβερπουλ 2:0, διακόπτοντας έτσι το σερί των τριών αγώνων χωρίς νίκη. Η Έβερτον δείχνει ένα στιβαρό επίπεδο ποδοσφαίρου, αν και στερείται σταθερότητας, οι ήττες από ομάδες όπως η Φούλαμ ή η Νιούκασλ είναι εντελώς ανεπίτρεπτες.

Οι «άγιοι» έχουν μια αποτυχημένη περίοδο

Η Σαουθάμπτον δεν μπορεί να κερδίσει οκτώ συνεχόμενους αγώνες πρωταθλήματος, έχοντας χάσει επτά από αυτούς. Η σειρά είναι πολύ δυσάρεστη και οι παίκτες έχουν χάσει σαφώς την αυτοπεποίθηση τους. Στον τελευταίο γύρο ο σύλλογος έχασε από την Λιντς με σκορ 0:3. Η ομάδα έπεσε στην 14η θέση στην κατάταξη, αλλά το περιθώριο ασφάλειας παραμένει, η διαφορά από τη ζώνη υποβιβασμού είναι 8 βαθμοί. Η ομάδα εμποδίζεται επίσης από τραυματισμούς, έξι παίκτες θα χάσουν τον επερχόμενο αγώνα εξαιτίας αυτού. Οι Άγιοι είναι περίπου στο ίδιο επίπεδο με τον επερχόμενο αντίπαλο, αλλά η Έβερτον είναι σε καλύτερη κατάσταση.

Προσωπικές συναντήσεις

Η Σαουθάμπτον κατάφερε να κερδίσει άξια εντός έδρας νίκη με σκορ 2:0 στον πρώτο γύρο. Τότε οι «άγιοι» ήταν σε κίνηση, τώρα η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική.

Πρόβλεψη

Η Έβερτον έχει περισσότερα κίνητρα για τουρνουά από τους αντιπάλους της. Οι γηπεδούχοι είναι μικρά φαβορί, αν και ακόμη και από τα αποσπάσματα είναι σαφές ότι αναμένεται ένα σκληρό παιχνίδι εδώ. Τα «ζαχαρωτά» μπορούν να χάσουν βαθμούς στην πιο απρόσμενη στιγμή, κάτι που είναι εμφανές από τα αποτελέσματα της ομάδας. Προτείνουμε  να στοιχηματίσετε στη νίκη της Έβερτον με μηδενικό χάντικαπ με απόδοση 1,57.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *