The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Έβερτον εναντίον Μπέρνλεϊ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Эвертон-Бернли-13.09

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γκούντισον Παρκ

Οι Δευτέρες είναι σπάνια διασκεδαστικές για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου, καθώς όλα τα σημαντικά γεγονότα λαμβάνουν χώρα τα Σαββατοκύριακα. Η 13η Σεπτεμβρίου θα είναι ένα είδος εξαίρεσης, γιατί θα έχουμε πολλές συναρπαστικές συναντήσεις. Οι ειδικοί μας προσφέρουν τις προβλέψεις τους για τον αγώνα Έβερτον – Μπέρνλεϊ, οι ομάδες θα κλείσουν το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.

Το «ζαχαρωτά» μπορεί να γίνουν ηγέτες

Η Έβερτον ξεκίνησε υπέροχα τη σεζόν, καθιστώντας σαφές ότι η ομάδα είναι αποφασισμένη να παλέψει για τις κορυφαίες θέσεις. Τα «ζαχαρωτά» σημείωσαν 7 βαθμούς σε τρία παιχνίδια, δεν έπαιξαν εναντίον κορυφαίων συλλόγων, αλλά δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι στην Πρέμιερ Λιγκ. Στον τελευταίο γύρο κατάφεραν να νικήσουν εκτός έδρας την Μπράιτον με σκορ 2:0. Ο Ράφα Μπενίτεθ έχει μια εξαιρετική ομάδα στη διάθεσή του, μπορούν εύκολα να διεκδικήσουν την πρω΄τη εξάδα, αν και ιδανική θα ήταν μια θέση στο top-4. Τέσσερις παίκτες μπορούν να χάσουν την επερχόμενη συνάντηση λόγω τραυματισμού, όπως οι Τζέιμς Ροντρίγκεζ και Ντόμινικ Κάλβερτ-Λιούιν.

Η Μπέρνλεϊ βρίσκεται στη ζώνη υποβιβασμού

Για έναν ταπεινό σύλλογο όπως η Μπέρνλεϊ , το να είσαι στην Πρέμιερ Λιγκ δεν είναι μικρό επίτευγμα. Κάθε σεζόν είναι ένα ακόμη τεστ για την ομάδα, γιατί είναι πολύ δύσκολο να αντέξει κανείς τον ανταγωνισμό. Η έναρξη του πρωταθλήματος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αισιόδοξη, έχει μόνο ένα βαθμό σε τρία παιχνίδια. Υπήρχαν πιθανότητες νίκης στην τελευταία συνάντηση με τη Λιντς εντός έδρας, αλλά δεν κατάφεραν να κρατήσουν το νικηφόρο σκορ, ο αντίπαλος ισοφάρισε στο τέλος 1:1. Η ομάδα έχασε από την Μπράιτον εντός έδρας 1:2, καθώς και από τη Λίβερπουλ εκτός έδρας 0:2. Τρεις παίκτες δεν θα μπορούν να παίξουν στον επερχόμενο αγώνα, έχουν τραυματισμούς.

Προσωπικές συναντήσεις

Η Μπέρνλεϊ έπαιξε με επιτυχία εναντίον των «ζαχαρωτών» την περασμένη σεζόν, έπαιξε 1:1 εντός έδρας και κέρδισε κιόλας εκτός έδρας με σκορ 2:1.

Πρόβλεψη

Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ας μην είναι παραπλανητική η βαθμολογία. Ναι, η Έβερτον έχει πολλά πλεονεκτήματα: παίζει εντός έδρας, έχει πιο δυνατή σύνθεση, ένα καλύτερο ξεκίνημα της σεζόν, αλλά η Μπέρνλεϊ  είναι σκληρό καρύδι και άβολος αντίπαλος. Οι παίκτες του Ράφα Μπενίτεθ θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να κερδίσουν τρεις βαθμούς εδώ. Θα ρισκάρουμε να ποντάρουμε σε καθαρή νίκη για τους γηπεδούχους εδώ, αν και το στοίχημα με την ανταλλαγή γκολ είναι επίσης ενδιαφέρον. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Έβερτον με απόδοση 1,78.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *