The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Έβερτον εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Эвертон-МанчестерСити-28.12b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αγγλία. Λίβερπουλ. Στάδιο Goodison Park

Τη Δευτέρα το βράδυ η Λίβερπουλ θα φιλοξενήσει έναν άλλο αγώνα του δέκατου έκτου γύρου της Premier League μεταξύ Έβερτον και Μάντσεστερ Σίτι.

Έβερτον

Τέταρτη θέση, 26 πόντοι και διαφορά τερμάτων 25:19 – η Έβερτον, με σοβαρές φιλοδοξίες, εντάχθηκε τελικά στον αγώνα για τη ζώνη του Champions League. Μετά την ισοπαλία 1:1 με την Μπέρνλι, τα «ζαχαρωτά» ανέβασε εντυπωσιακά τους ρυθμούς, έχοντας νικήσαν την Τσέλσι 1:0, την Λέστερ 2:0 και την Άρσεναλ 2:1.

Μάντσεστερ Σίτι

Σε μια παρόμοια χρονική περίοδο η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε τη Φούλαμ (2:0) και τη Σαουθάμπτον (1:0), καθώς σημείωσε ισοπαλία 0:0 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και 1:1 με τη Γουέστ Μπρόμιτς. Μέχρι στιγμής οι «πολίτες» είναι μόνο όγδοοι, έχοντας 23 βαθμούς στο ενεργητικό τους με διαφορά τερμάτων 19:12.

Πρόβλεψη

Κατά τη γνώμη μου, και οι δύο ομάδες είναι περίπου ίσες. Ναι, η Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται λίγο πιο σταθερή, αλλά η Έβερτον θα προσπαθήσει να αντισταθμίσει την έλλειψη τάξης με πιο έντονες ενέργειες στην επίθεση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,74.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *