The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Έβερτον εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Everton-ManchesterUnited-01.01

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Old Trafford, Μάντσεστερ

Δευτέρα, 01 Ιανουαρίου 2018, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας της επόμενης Δευτέρας θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ τους Έβερτον και τους Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι το σαφές φαβορί τους συνάντησης. Μετά τον ερχομό στη θέση του προπονητή των «ζαχαρωτών» του Sam Ellardyce, αυτή η ομάδα δείχνει καλό ποδόσφαιρο, το οποίο βασίζεται στην άμυνα υψηλής ποιότητας, αλλά αν αυτό είναι αρκετό για να συγκρατήσει την ισχυρή επίθεση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποτελεί ερώτηση.

Μαχητής για την κορυφή-7

Η Έβερτον ξεκίνησε τη σεζόν άσχημα, απολύθηκε ο Koeman, απαιτήθηκε κάποιος χρόνος για να βρουν έναν αξιοπρεπή προπονητή, και οι πρώτοι αγώνες υπό τη νέα ηγεσία του νέου προπονητή έδωσαν την πεποίθηση ότι οι «μπλε» στην τρέχουσα σεζόν δεν θα αγωνίζονται για την επιβίωση, όπως φαινόταν πρόσφατα. Τώρα η Έβερτον είναι παλεύει για να μπει στην κορυφή-7, δηλαδή, για την πιθανή θέση στον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό.

Μαχητής για το Champions League

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει θέσει πιο φιλόδοξους στόχους μπροστά της από την Έβερτον, αλλά, δυστυχώς, πρέπει να παραδεχτούμε ότι ο αγώνας για την υψηλότερη θέση στην κατάταξη είναι μη ρεαλιστικός. Η Μάντσεστερ Σίτι στην τρέχουσα σεζόν είναι πολύ καλή, το υπάρχον χάντικαπ δεν είναι δυνατόν να κερδίσουν πίσω για τον υπόλοιπο χρόνο. Εκτός έδρας η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Πρέμιερ Λιγκ έπαιξε 10 παιχνίδια, στα οποία έχει +5 =3 -2, η διαφορά τερμάτων είναι 19:11, είναι η Τρίτη στατιστική εκτός έδρας στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας μετά την ΜΣ και Τσέλσι.

Πρόβλεψη

Η Έβερτον είναι εντός έδρας παιχνιδιού ομάδα, η οποία σε 10 παιχνίδια πήρε 19 βαθμούς, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήδη έχει χάσει πολλούς βαθμούς τον τελευταίο καιρό, αφήνοντας την Τσέλσι και την Λίβερπουλ να πλησιάσουν πολύ κοντά. Οι «κόκκινοι διάβολοι» πηγαίνουν στο «Goodison Park» με την ελπίδα να κερδίσουν, η ομάδα του Μουρίνιο και χρειάζεται πολύ τους τρεις βαθμούς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με απόδοση 1,68.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *