The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Έβερτον εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

011-Everton-ManchesterUnited-21.04

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Goodison Park, Λίβερπουλ

Κυριακή, 21 Απριλίου 2019, 3:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Κυριακή το απόγευμα, 21 Απριλίου, στο Λίβερπουλ θα πραγματοποιηθεί ένας από τους αγώνες του 35ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, όπου θα συναντηθούν οι παίκτες της Έβερτον και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σε γενικές γραμμές οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι πιο ισχυροί, αλλά τώρα τα «ζαχαρωτά» έχουν μεγάλη ευκαιρία. Επομένως, σας συνιστούμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Καλό παιχνίδι με έμφαση στην άμυνα

Αυτή τη στιγμή η Έβερτον είναι μια συνηθισμένη μεσαία ομάδα, αν και η ομάδα έχει σαφείς τάσεις για το ευρωπαϊκό ανταγωνισμό. Στην πραγματικότητα η τρέχουσα σεζόν ήταν πολύ δύσκολη για την ενδεκάδα του Mark Silva, επειδή η ομάδα έπρεπε να συνηθίσει στο νέο της προπονητή και στην αλληλοκατανόηση. Ωστόσο, από τα μέσα Μαρτίου τα «ζαχαρωτά» φαίνεται ξεκίνησαν να παίζουν και με μεγάλη επιτυχία κιόλας: 3 νίκες στη σειρά με συνολικό σκορ 5:0. Το περασμένο Σαββατοκύριακο η ομάδα έχασε εκτός έδρας από τη Φούλαμ (2:0), αλλά όλοι κάνουν λάθη. Εντός έδρας όμως η ομάδα παίζει πιο προσεκτικά…

5 ήττες σε 7 αγώνες

Την ίδια στιγμή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέστρεψε ξανά στην 6η θέση της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, γεγονός που προκλήθηκε από την τελευταία ύφεση της ομάδας. Απλώς σε κάποιο σημείο η ευφορία του διορισμού του Ole Sulscher τελείωσε και η ομάδα άρχισε να χάνει αγώνα μετά τον αγώνα. Έτσι, για τους τελευταίους εφτά αγώνες οι «κόκκινοι διάβολοι» κατάφεραν να χάσουν 5 φορές και να κερδίσουν δύο φορές. Ωστόσο, και οι δύο νίκες ήταν εντός έδρας και δύσκολες – 2:1 με την Γουότφορντ και 2:1 με την Γουέστ Χαμ. Εκτός έδρας ο Sir Alex έχανε κατά μέσο όρο 2-3 γκολ ανά συνάντηση. Και μην ξεχνάτε ότι την Τρίτη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκλείστηκε από το Champions League, χάνοντας εκτός έδρας από την Μπαρτσελόνα με σκορ 3:0.

Πρόβλεψη

Η Έβερτον είναι σε άριστη κατάσταση αυτή τη στιγμή, παρά την εκτός έδρας αποτυχία. Ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι τώρα στην καλύτερη της φόρμα, καθώς και ηθικά η ομάδα θα είναι πεσμένη. Επιπλέον, εκτός έδρας οι «κόκκινοι διάβολοι» φαίνονται ακόμη πιο λυπηρά, γι’ αυτό πρέπει σίγουρα να στοιχηματίσετε εναντίον τους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Έβερτον ή ισοπαλία με απόδοση 1,68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *