The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Έβερτον εναντίον Λίβερπουλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

009-Everton-Liverpool-03.03

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Goodison Park, Λίβερπουλ

Κυριακή, 3 Μαρτίου 2019, 6:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αυτή την Κυριακή, 3 Μαρτίου, στο Λίβερπουλ θα πραγματοποιηθεί ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ στο πλαίσιο του 29ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, όπου η Έβερτον στην έδρα της θα φιλοξενεί τη Λίβερπουλ. Πιο πάνω αναφερόμενο ντέρμπι ήταν πάντα πολύ ζωντανό, γι’ αυτό πρέπει να δώσουμε περισσότερη προσοχή σ’ αυτό. Τόσο περισσότερο επειδή οι γηπεδούχοι μπορούν να εκπλήξουν τους ηγέτες του πρωταθλήματος.

Επιτέλους πολύ αναμενόμενη νίκη

Αυτή τη στιγμή η Έβερτον δεν ξεχωρίζει από το πλήθος των μέσων ομάδων, βρισκόμενη με την ησυχία της στην 9η θέση του τουρνουά. Ωστόσο, η σύνθεση της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ και ο προπονητής είναι εκπληκτικοί. Όπως κι να ‘χει, αλλά από τα μέσα Ιανουαρίου η ενδεκάδα του Mark Silva έβγαλε αηδιαστικό σερί, το οποίο έχει πέντε ήττες και μια οδυνηρή νίκη επί Χάντερσφιλντ (0:1). Αλλά όλα επέστρεψαν όπως προείχαν την Τρίτη που μας πέρασε, όταν τα “ζαχαρωτά” κέρδισαν με σιγουριά 0:3 την Κάρντιφ. Αυτή η νίκη οπωσδήποτε πρέπει να είναι η ώθηση για την ομάδα.

Και ο ηγέτης “επιβραδύνει”

Την ίδια στιγμή η Λίβερπουλ εξακολουθεί να καταλαμβάνει την πρώτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά τώρα η ομάδα είναι μπροστά από την Μάντσεστερ Σίτι μόλις 1 βαθμό – 69 έναντι 68. Και αυτό παρά το γεγονός ότι οι “κόκκινοι” δεν αποτυγχάνουν και τόσο συχνά – μόνο 6 ισοπαλίες και 1 ήττα για 28 γύρους της Πρέμιερ Λιγκ. Την Τετάρτη η ομάδα του Κλοπ νίκησε συντριπτικά την Γουότφορντ (5:0), αλλά ήταν εντός έδρας αγώνας. Επιπλέον, τον τελευταίο καιρό οι ηγέτες του πρωταθλήματος δεν λάμπουν καθόλου – 4 ισοπαλίες στους τελευταίους 6 αγώνες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου η ομάδα φαίνεται πραγματικά αδύναμη.

Πρόβλεψη

Δεν είναι τυχαίο που η Λίβερπουλ οδηγεί στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά αυτή τη στιγμή η ομάδα δεν είναι τόσο ισχυρή από την Έβερτον για να μην αμφιβάλουμε καθόλου στη νίκη της στο ντέρμπι. Στην πραγματικότητα τα “ζαχαρωτά” ξέρουν να εκπλήξουν, ειδικά στο ντέρμπι και με τους οπαδούς τους. Έτσι, εδώ είναι πιο λογικό να στοιχηματίσουμε στο αουτσάιντερ, αλλά με καλή αντασφάλιση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: νίκη της Έβερτον με χάντικαπ +1,5 με απόδοση 1,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *