The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Έβερτον εναντίον Λίβερπουλ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Эвертон-Ливерпуль-21.06b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 21 Ιουνίου 2020, 10:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Goodison Park

Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες αγώνες της ημέρας στις 21 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, όπου θα δούμε το ντέρμπι του Λίβερπουλ. Οι ειδικοί μας ετοίμασαν μια αιτιολογημένη πρόβλεψη για τον αγώνα Έβερτον – Λίβερπουλ. Θα μπορέσουν τα «ζαχαρωτά» να αναβάλουν το τίτλο στο πρωτάθλημα των γειτόνων;

Τα «ζαχαρωτά» δεν έχουν την καλύτερη σεζόν

Η Έβερτον παρέμεινε πάντα στη σκιά της Λίβερπουλ, αυτό γίνεται ιδιαίτερα αισθητό τώρα που οι παίκτες του Μέρσεϊσάϊντ βρίσκονται εν κίνηση. Τα «ζαχαρωτά» ωστόσο δεν μπορούν να φτάσουν ούτε καν στην ευρωπαϊκή ζώνη ανταγωνισμού, καταλαμβάνοντας μέτρια 12η θέση. Μέχρι την πρώτη επτάδα η ομάδα θέλει 6 βαθμούς. Με την άφιξη του Carlo Ancelotti στο κλαμπ, υπήρξαν βελτιώσεις στο παιχνίδι και τα αποτελέσματα, αλλά το διάστημα πριν από την καραντίνα ήταν αποτυχία σκέτη. Μπορείτε να αποδώσετε τους ανεπιτυχείς αγώνες σε ένα δύσκολο πρόγραμμα, έπρεπε να παίξει με την Άρσεναλ, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τσέλσι, κερδίζοντας έναν βαθμό για αυτήν την περίοδο. Πριν από αυτή τη συνάντηση η Έβερτον είχε πολλές απώλειες, έξι παίκτες τραυματίστηκαν.

Η Λίβερπουλ θέλει δύο νίκες για να κερδίσει τον τίτλο

Οι ερυθρόλευκοι έδειξαν εκπληκτικό ποδόσφαιρο στην Πρέμιερ Λιγκ αυτή τη σεζόν, η διαφορά τους από τους κυνήγι συνολικά αποτελεί 22 βαθμούς. Μόνο δύο νίκες χωρίζουν τους παίκτες του Jürgen Klopp από το πρόωρο τίτλο στο πρωτάθλημα. Παρά το δυνατό παιχνίδι, θα είναι ο μόνος τίτλος της Λίβερπουλ, η ομάδα έχει ήδη αποκλειστεί από τα κύπελλα Αγγλίας και Champions League. Όλοι πιθανότατα θυμούνται το θρίλερ με την Ατλέτικο Μαδρίτης, όπου οι «κόκκινοι» έχουν ήδη δει τους εαυτούς τους ως νικητές. Η ομάδα πιθανότατα θα προσπαθήσει να μην τα παρατραβάει με το τίτλο, να γίνει πρωταθλήτρια το συντομότερο δυνατό. Η Λίβερπουλ επίσης έχει τραυματισμένους, αλλά ο Σακίρι και ο Κλάιν δεν είναι βασικοί παίκτες.

Προσωπικές συναντήσεις

Το ντέρμπι του Λίβερπουλ είναι σοβαρό, αλλά η Έβερτον είναι ένα προφανές αουτσάιντερ. Τα «ζαχαρωτά» δεν μπορούν να νικήσουν τους γείτονες εδώ και 21 αγώνες στη σειρά, σε όλα τα τουρνουά. Αυτή τη σεζόν η ομάδα από το Μέρσεϊσάϊντ νίκησε τον αντίπαλο στην έδρα της με σκορ 5:2 στην Πρέμιερ Λιγκ, οι αντίπαλοι επίσης έπαιξαν αυτή τη σεζόν στο Κύπελλο Αγγλίας, όπου οι «κόκκινοι» νίκησαν τους γείτονές τους με τη δεύτερη σύνθεση – 1:0.

Πρόβλεψη

Το ξεκίνημα με ένα ντέρμπι είναι πάντα δύσκολο, λαμβάνοντας υπόψη την τρομερή φόρμα της Λίβερπουλ, το διάλειμμα ήταν υπέρ της Έβερτον. Και οι δύο αντίπαλοι έχουν πιθυμήσει το παιχνίδι, εδώ υπάρχει μια ευκαιρία να ευχαριστήσουν τους οπαδούς με μια νίκη επί αντιπάλου. Πιστεύουμε ότι τα «ζαχαρωτά» σε αυτή τη συνάντηση δεν θα είναι σε θέση να διακόψουν τη σειρά χωρίς νίκες εναντίον των παικτών του Μέρσεϊσάϊντ. Ταυτόχρονα, συνιστούμε να ποντάρετε στο σύνολο είναι πάνω από 2,5 γκολ. Περιμένουμε ότι οι παίκτες και των δύο ομάδων θα σπάσουν την αλυσίδα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,74.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *