The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Έβερτον εναντίον Λίβερπουλ: προγνωστικά για στοίχημα

Эвертон-Ливерпуль-01.12

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2021, 10:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γκούντισον Παρκ

Την Τετάρτη στην Αγγλία θα πραγματοποιηθούν οι περισσότερες από τις συναντήσεις του νέου γύρου της Premier League. Η διακόσμηση της ημέρας πρέπει να είναι το «ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ»: Η Λίβερπουλ περιμένει την Έβερτον στο Γκούντισον Παρκ. Από μόνη της, μια θεμελιώδης αντιπαράθεση γίνεται πλέον αντιληπτή ιδιαίτερα έντονα. Πρώτον, ήταν ο Πίκφορντ που έσπασε τον Φαν Ντάικ για μεγάλο χρονικό διάστημα στην τελευταία κλήρωση της Premier League. Δεύτερον, ο Μπενίτεθ θα παίξει απέναντι στους «κόκκινους» ως τεχνικός των «ζαχαρωτών». Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα αυτής της αντιπαράθεσης;

Η Έβερτον σπάνια δείχνει κάτι αυτή τη σεζόν

Τα «ζαχαρωτά» στο τελευταίο πρωτάθλημα πάλευαν για τη θέση στην τετράδα των κορυφαίων για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ακόμη και το αδύναμο τέλος και η αποχώρηση του Κάρλο Αντσελότι δεν κατέστρεψαν εντελώς τις φιλοδοξίες του συλλόγου. Μόνο που τώρα οι ελπίδες για την εφαρμογή τους είχαν ανατεθεί στον Ράφα Μπενίτεθ. Όμως ο Ισπανός δικαίωσε τις προσδοκίες μόνο στην αρχή, κάπου μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου. Μετά τα αποτελέσματα επιδεινώθηκαν και ύστερα από ισοπαλία του κύρους με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι «μπλε» ξεκίνησαν μια ειλικρινά καταστροφική σειρά, με λευκή ισοπαλία κόντρα στην Τότεναμ και πολλές ήττες. Ακόμα και από την Μπρέντφορντ έχασαν, επαναλαμβάνοντας το χειρότερο σερί χωρίς νίκες εδώ και 5 χρόνια!

Η Λίβερπουλ είναι και πάλι εντυπωσιακή

Οι «κόκκινοι» έχουν ανεβάσει αισθητά τους ρυθμούς σε σύγκριση με την περασμένη σεζόν, τόσο δραματική για αυτούς. Αλλά δεν ήταν τυχαίο που ο Κλοπ ήταν τόσο ειλικρινά νευρικός και μάλιστα έσπασε δημόσια. Κατάλαβε ότι η άμυνα, ακόμα και ο Άλισον και ο Φαν Ντάικ, έκαναν λάθη. Αλλά ακόμα και τότε, στην αρχή της σεζόν, η αφθονία των γκολ που δέχθηκαν αντισταθμιζόταν συχνά από έναν ακόμη μεγαλύτερο αριθμό γκολ που σημειώθηκαν. Και μετά από άλλη μια παύση για τους αγώνες των εθνικών ομάδων, καταφέρανε να φτιάξουν το παιχνίδι, στο δικό τους μισό γηπέδου. Οι παίκτες του Μερσεϊσάιντ έχουν κερδίσει 4-0 στην Πρέμιερ Λιγκ την Άρσεναλ και την Σαουθάμπτον και έχουν σημείωσε 2-0 στο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Πόρτο που δεν είχαν ανάγκη και τόσο στο τουρνουά. Ο Ζότα είναι ιδιαίτερα καλός τώρα, καθώς και ο Τιάγκο έχει επιτέλους αρχίσει να φέρνει απτά οφέλη στην τωρινή του ομάδα.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Έβερτον έμαθε τον τελευταίο καιρό να βάζει τρικλοποδιές στον πιο επιτυχημένο γείτονά της. Στην αρχή τα «ζαχαρωτά» σημείωσαν 2 ισοπαλίες, 0-0 και 2-2. Ενώ τον Φεβρουάριο μάλιστα κατάφεραν να κερδίσουν 2-0 στο Άνφιλντ!

Πρόβλεψη

Το ντέρμπι έχει τους δικούς του νόμους, οπότε δεν θα αρπάξουμε την αυτονόητη επιλογή στη νίκη των «κόκκινων». Οι δυνάμεις των παικτών δεν είναι άπειρες, οπότε ποντάρουμε στο ρεαλιστικό «το σύνολο είναι κάτω από 3,5» (απόδοση 1,63).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *