The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Έβερτον εναντίον Λέστερ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Лидс-Эвертон-30.08

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2022, 7:30 μ.μ.

Γκούντισον Παρκ

Ο τελευταίος, 5ος αγώνας του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί το βράδυ στο Λίβερπουλ, όπου η Έβερτον θα παίξει με τη Λέστερ. Ο νεαρός Φρανκ Λάμπαρντ εναντίον του έμπειρου Μπρένταν Ρότζερς, ποιος θα κερδίσει στο Γκούντισον Παρκ; Το κοινό του ιστότοπου έχει πρόσβαση σε μια μεμονωμένη έκδοση της πρόβλεψης για έναν ενδιαφέρον ποδοσφαιρικό αγώνα στις 5 Νοεμβρίου 2022.

Η Έβερτον επιστρέφει σε καλή κατάσταση

Τα «ζαχαρωτά» είχαν μια δραματική περασμένη σεζόν. Εάν ο Carlo Ancelotti μίλησε για τον αγώνα για την 4η θέση στην Premier League, και όχι χωρίς κάποιο λόγο (αν και χωρίς τελική επιτυχία), ο Rafa Benitez έφερε το έργο σε κρίση και μόνο η απόφαση να αλλάξει ο Ισπανός σε Lampard τελικά βοήθησε την ομάδα να σωθεί από τον υποβιβασμό στο Τσάμπιονσιπ. Στο νέο πρωτάθλημα σημειωθήκαν κάτι ήττες, από Τσέλσι και Άστον Βίλα. Όμως τον Αύγουστο ξεκίνησε ένα αήττητο σερί, πρώτα 4 ισοπαλίες και μετά 2 νίκες, με Γουέστ Χαμ και Σαουθάμπτον. Όμως τον Οκτώβριο σημειώθηκαν 3 σερί ήττες, από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τότεναμ και Νιουκάσλ Γιουνάιτεντ. Και μόλις πρόσφατα ανέβασαν ρυθμούς ξανά τόσο στο παιχνίδι όσο και στα αποτελέσματα: 3-0 με την Κρίσταλ Πάλας και 0-0 με τη Φούλαμ.

Η Λέστερ προσπαθεί να σώσει τη σεζόν και τον Οκτώβριο έδωσε ελπίδες στους φιλάθλους

Οι «αλεπούδες» υπό τον Μπρένταν Ρότζερς δύο φορές στη σειρά διεκδίκησαν σοβαρά την 4η θέση στην Premier League, βγήκαν στην ευρωπαϊκή αρένα και κέρδισαν το Κύπελλο και το Σούπερ Καπ Αγγλίας. Και μόνο η περασμένη σεζόν αποδείχθηκε ειλικρινά μέτρια. Η νέα όμως ξεκίνησε ως μια πλήρης και κατάφωρη αποτυχία. Αφού επέτρεψε στην Μπρέντφορντ να καλύψει από το 0-2 στο King Power στον 1ο γύρο, η ομάδα έχασε στην Premier League σε 6 συνεχόμενους αγώνες, καταρρέοντας στην τελευταία, με διαφορά, θέση στην Premier League. Όμως μετά από παύση για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων, η Λέστερ κέρδισε αμέσως τη Νότιγχαμ Φόρεστ με σκορ 4-0. Στη συνέχεια, μετά την ήττα 1-2 από την Μπόρνμουθ, σημειώθηκε ισοπαλία χωρίς τέρματα με την Κρίσταλ Πάλας, και μετά νίκες επί των Λιντς και Γουλβς. Βέβαια το περασμένο Σάββατο υπήρξε ήττα, αλλά από τη Μάντσεστερ Σίτι, επίσης με ελάχιστη διαφορά, 0-1.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Λέστερ παίζει καλά τον τελευταίο καιρό, αλλά όχι κόντρα στην Έβερτον. Τα «ζαχαρωτά» δεν έχουν χάσει (στην κανονική διάρκεια) για 6 αγώνες πρόσωπο με πρόσωπο και υπάρχουν ισάριθμες ισοπαλίες και νίκες επί των «αλεπούδων».

Πρόβλεψη

Η Έβερτον είναι το φαβορί, αλλά αξίζει να θυμόμαστε ότι και οι δύο ομάδες είναι αρκετά ρεαλιστικές. Συνιστούμε να στοιχηματίσετε σε «under 2,5» με απόδοση 1,88.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *