The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Έβερτον εναντίον Λέστερ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Лестер-АЕК-10.12b

Πρωτάθλημα Αγγλίας    

Τέταρτη, 27 Ιανουαρίου 2021, 10:15 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Γκούντισον Παρκ

Σε έναν από τους πιο ενδιαφέροντες αγώνες της Κυριακής η Έβερτον θα φιλοξενεί τη Λέστερ, η πρόβλεψη για τον αγώνα ετοιμάστηκε από ειδικούς μας.

Τα «ζαχαρωτά» παίζουν δυνατά στη τρέχουσα σεζόν

Η Έβερτον παίζει καλά αυτή τη σεζόν, καταλαμβάνει την έκτη θέση στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ με δύο ακόμη αγώνες. Μια νίκη σε ένα αναβληθέντα αγώνα είναι αρκετή για να φτάσει στην πρώτη τετράδα. Η ομάδα έπαιξε τον τελευταίο της αγώνα στο FA Cup, όπου κατάφερε να νικήσει τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ με σκορ 3:0. Στο πρωτάθλημα οι παίκτες του Carlo Ancelotti σημείωσαν επίσης μια καλή κίνηση, έχοντας κερδίσει 4 από τους 5 τελευταίους αγώνες τους. Τέσσερις παίκτες θα χάσουν τον επερχόμενο αγώνα λόγω τραυματισμών.

Η Λέστερ παρουσιάζει υψηλή σταθερότητα

Αυτή τη σεζόν οι «αλεπούδες» δείχνουν ότι είναι σε θέση να αγωνιστούν για τη θέση στη ζώνη του Champions League. Η Λέστερ είναι τρίτη στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής, μόλις δύο βαθμούς πίσω από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι παίκτες του Brendan Rogers είναι αήττητοι σε οκτώ αγώνες στη σειρά σε όλα τα τουρνουά. Η ομάδα υπέστη την τελευταία ήττα στη μάχη με την Έβερτον. Ο σύλλογος κατάφερε επίσης να προκριθεί περαιτέρω στο FA Cup, νικώντας την ισχυρή Μπρέντφορντ στους 32 με σκορ 3:1. Σε αυτόν τον αγώνα η ομάδα δεν θα βοηθηθεί από τρεις παίκτες, συμπεριλαμβανομένου του ηγέτη των επιθέσεων Vardi, που έχει κήλη.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους πριν από ενάμιση μήνα περίπου, τότε η Έβερτον κέρδισε την εκτός έδρας νίκη με σκορ 2:0.

Πρόβλεψη

Κατ’ αρχάς, συναντιούνται δύο ίσοι αντίπαλοι που αγωνίζονται για το τοπ-4. Για αυτόν τον λόγο είναι δύσκολο για τους φορείς στοιχημάτων να προσδιορίσουν το φαβορί. Η Λέστερ φαίνεται πιο σίγουρη στις πρόσφατες συναντήσεις, αλλά όλα τα σερί τελειώνουν σε κάποιο σημείο. Και οι δύο αντίπαλοι θα παίξουν για να κερδίσουν, αν και η προσοχή έρχεται πρώτη. Δεν περιμένουμε υψηλό ρίσκο και ανοιχτό ποδόσφαιρο, προτείνουμε να ποντάρετε εδώ στο σύνολο είναι κάτω από 2,5 γκολ με απόδοση 1,86.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *