The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Έβερτον εναντίον Άστον Βίλα: προγνωστικά για τον αγώνα

Эвертон-МанчестерЮнайтед-09.10

Πρωτάθλημα Αγγλίας
Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2023, 5:00 μ.μ.
Γκούντισον Παρκ

Το Σάββατο το «μεγάλο ποδόσφαιρο» θα επιστρέψει στη Λίβερπουλ. Αυτή τη φορά, η Έβερτον θα αντιμετωπίσει την Άστον Βίλα στο Γκούντισον Παρκ. Τόσο ο Sean Daish όσο και ο Unai Emery ήρθαν στις τρέχουσες ομάδες κατά τη διάρκεια της κλήρωσης. Ποιος θα κερδίσει; Οι ειδικοί του ιστότοπου έχουν συντάξει την πρόβλεψή τους για αυτόν τον αγώνα στις 25 Φεβρουαρίου 2023.
Η Έβερτον υπό τον νέο τεχνικό έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει τόσες φορές όσες σε ολόκληρο το πρωτάθλημα υπό τον προκάτοχό του
Τα «ζαχαρωτά» σώθηκαν την περασμένη σεζόν έχοντας διώξει τον Μπενίτεθ στη μέση του χειμώνα και καλώντας τον Λάμπαρντ. Τότε ο Φρανκ έγινε σωτήρας και έσωσε τους παίκτες από τον υποβιβασμό. Αλλά δεν υπήρξε καμία σοβαρή πρόοδος κάτω από αυτόν, και, ουσιαστικά, από τον Ιανουάριο, τα «ζαχαρωτά» βρέθηκαν στο ίδιο αδύναμο επίπεδο όπως στις αρχές του 2022. Ως αποτέλεσμα, φυσικά, ο «Λαμπς» αντικαταστάθηκε από τον Sean Daish. Και ο πρώην προπονητής της Μπέρνλι ξεκινάει υπέροχα! Στην πρώτη του μονομαχία έγινε αίσθηση με τη μορφή του 1-0 με την Έβερτον. Στη συνέχεια, όμως, σε ένα ντέρμπι χωρίς ευκαιρία, 0-2, έχασε από τη Λίβερπουλ, αλλά στον τελευταίο γύρο σημειώθηκε σημαντική νίκη επί της Λιντς. Να σημειωθεί ότι με τον νέο μάνατζερ, ο Μικολένκο παραμένει ο βασικός αριστερός μπακ.
Η Άστον Βίλα σαν να φοβήθηκε τη δική της πρόοδο υπό τον Έμερι
Η Άστον Βίλα έπαιξε ένα χρόνο υπό τις οδηγίες ενός άλλου θρυλικού πρώην μέσου, του Στίβεν Τζέραρντ. Ο Στίβεν είχε ελαφρώς καλύτερη απόδοση, αλλά σε γενικές γραμμές, ο σύλλογος βρισκόταν μαζί του στο κάτω μέρος του βαθμολογικού πίνακα. Το φθινόπωρο, αντικαταστάθηκε από πιο έμπειρο και σοβαρό Unai. Μαζί του η ομάδα ανέβασε ρυθμούς, κερδίζοντας πολλά, επιπλέον, απέναντι σε σοβαρούς αντιπάλους όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Τότεναμ. Και μετά την επιτυχία με Λιντς και Σαουθάμπτον, στις αρχές Φεβρουαρίου ο σύλλογος από το Μπέρμιγχαμ βρέθηκε μεταξύ των διεκδικητών της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ακολούθησε όμως το 2-4 με Λέστερ και Άρσεναλ και 1-3 με Μάντσεστερ Σίτι. Ωστόσο, με τους «κανονιέρηδες» η Άστον Βίλα είχε προβάδισμα μέχρι το 61ο λεπτό, αλλά έχασε στην παράταση.
Προηγούμενοι αγώνες
Η Άστον Βίλα έχει να χάσει 7 σερί αγώνες. Και κέρδισε 5, συμπεριλαμβανομένων 3 τελευταίων.
Πρόβλεψη
Μπορείτε να περιμένετε έναν σκληρό αγώνα, και οι δύο πλευρές χρειάζονται βαθμούς. Σίγουρα θα σημειωθούν γκολ. Ποντάρουμε σε «over 2,0» (απόδοση 1,61).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *