The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άστον Βίλα εναντίον Φούλαμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

AstonVilla-Fulham-26.05

Β’ κατηγορία Αγγλίας

Σάββατο, 26 Μαΐου 2018, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Γουέμπλεϊ

Στις 26 Μαΐου στις 7:00 μ.μ. η Άστον Βίλα θα φιλοξενεί τη Φούλαμ στο Γουέμπλεϊ (ουδέτερο γήπεδο) στον τελικό πλέι οφ για το δικαίωμα συμμετοχής στην Πρέμιερ Λιγκ της Αγγλίας.

Άστον Βίλα

Η Άστον Βίλα μπορεί να παραμείνει στο Τσάμπιονσιπ  για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Δεν υπάρχει κάτι να καυχιέται ο σύλλογος του Μπέρμιγχαμ: ο στόχος, όπως και πριν από ένα χρόνο, ήταν το άμεσο εισιτήριο στην Πρέμιερ Λιγκ. Και πάλι δεν κατάφερε να το πάρει, αλλά τουλάχιστον δεν επαναλήφθηκε η αποτυχία του 2017. Τώρα οι “χωριάτες” βασίζονται στην εμπειρία του Steve Bruce, ο οποίος επανειλημμένα έχει πάρει ένα τέτοιο “εισιτήριο προς τα πάνω”, συμπεριλαμβανομένης της πρόκρισης από τα πλέι-οφ. Το πρώτο στάδιο αυτό το φθινόπωρο ο σύλλογος από το Μπέρμιγχαμ πέρασε καλά, με το δικό του στυλ. Με ελάχιστη νίκη στη Μίνμτελσμπρο εκτός έδρας η Άστον Βίλα εντός έδρας κατέγραψε βολική μηδενική ισοπαλία. Αλλά ήταν πιο εύκολο εκεί – οι “Σμόγγις” απλά δεν έχουν τόσο ποιοτικούς παίκτες επίθεσης.

Φούλαμ

Η Φούλαμ έχει ικανούς παίκτες. Πρώτα απ’ όλα πρέπει να θυμηθείτε τον Ryan Sessenon. Το ιδιοφυία, σε ηλικία 18 ετών παίζοντας στο πλευρό της άμυνας, σημείωσε 16 γκολ με 7 ασίστ. Ο ποδοσφαιριστής καλείται ήδη σε “μεγάλα” κλαμπ, αλλά ο ίδιος εγγυάται ότι αν οι “Κότατζερς” φτάσουν στην Πρέμιερ Λιγκ, τουλάχιστον για ένα χρόνο δε θα παίξει στο Λονδίνο. Επιπλέον, ο Sessenon έκανε τα πάντα μόνος του, έτσι ώστε η ομάδα του να είχε ακόμα πιθανότητα για αυτό. Αφού μετά την πρώτη συνάντηση η Derby County είχε χάντικαπ με τη μορφή 1-0. Όμως, ο Ryan πρώτα ισοφάρισε, και στη συνέχεια έδωσε ασίστ στον Denis Odoi. Ωστόσο, είναι λάθος να βλέπουμε όλους τους άσους της Φούλαμ σε ένα αστέρι. Υπάρχει καλά και σταθερά εργαζόμενος προπονητής Jokanovic, ωραία παίζει ο Μίτροβιτς (12 γκολ σε μισό χρόνο), καλή σεζόν σημειώνουν ο Johansen, Camara, Φρέντερικς, Kearney, και ούτω καθεξής. Είναι αρκετό για πρόκριση στην Πρέμιερ Λιγκ;

Σε αυτό το ζευγάρι για δύο χρόνια κερδίζει σταθερά η γηπεδούχος – Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ, η Φούλαμ στο Λονδίνο. Το φαβορί της συνάντηση κατά την άποψή μας είναι η Φούλαμ.

Πρόβλεψη

Η Φούλαμ πρέπει να καταλάβει ότι η ελπίδα του δεν είναι άμυνα, χάνει ακριβώς ένα γκολ ανά παιχνίδι (το χειρότερο ποσοστό στην πρώτη πεντάδα), αλλά στην επίθεση, που έχει σκοράρει 79 γκολ, μόνο 3 λιγότερο από τον νικητή του πρωταθλήματος Γουλβερχάμπτον. Περιμένουμε τις προσπάθειες αναζωογόνησης του παιχνιδιού και θα δούμε πώς θα το χρησιμοποιήσει η πραγματική Άστον Βίλα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα: το σύνολο είναι πάνω από 2,0 με απόδοση 1,75.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *