The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άστον Βίλα εναντίον Μίντλεσμπρο: πρόβλεψη για τον αγώνα

AstonVilla-Middlesbrough-15.05

Β’ κατηγορία Αγγλίας – Ημιτελικός – Φάση 2 από 2

Villa Park, Μπέρμιγχαμ

Τρίτη, 15 Μαΐου 2018, 9:45 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Την επόμενη Τρίτη η Άστον Βίλα και Μίντλεσμπρο θα παίξουν μεταξύ τους το δεύτερο ματς των ημιτελικών των πλέι-οφ του Τσάμπιονσιπ. Στο πρώτο παιχνίδι, το οποίο έλαβε χώρα στο γήπεδο της Μίντλεσμπρο, νίκησε η Άστον Βίλα με σκορ 1:0. Ο αποφασιστικός στόχος είναι στο λογαριασμό του Γιεντίνακ, ο οποίος το σημείωσε στο 15ο λεπτό της συνάντησης. Τώρα η Άστον Βίλα έχει όλες τις πιθανότητες να προκριθεί στον τελικό των πλέι-οφ, το προπονητικό επιτελείο της ομάδας του Μπέρμιγχαμ έχει δυνατότητα να επιλέξει την τακτική, σύμφωνα με την κατανόησή τους.

Τέταρτοι

Η Άστον Βίλα κατέλαβε την τέταρτη θέση στην κατάταξη στο δεύτερο πρωτάθλημα της Αγγλίας, έχει 83 βαθμούς στο ενεργητικό. Η ομάδα έχασε επτά βαθμούς στην Κάρντιφ, η οποία τερμάτισε στη δεύτερη θέση και απ’ ευθείας προκρίθηκε στην Premier League. Συνολικά στη έδρα της η Άστον Βίλα  κατά την τρέχουσα σεζόν έπαιξε 23 αγώνες, όπου σημείωσε 14 νίκες, επτά ισοπαλίες και δύο ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 42:19.

Πέμπτοι

Με τη σειρά της η Μίντλεσμπρο κατέλαβε την πέμπτη θέση, χάνοντας επτά βαθμούς στην Άστον Βίλα. Εκτός έδρας η Μπόρο έπαιξε 23 αγώνες, όπου σημείωσε οκτώ νίκες, επτά ισοπαλίες και οκτώ ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 34:28. Επίσης, δώστε προσοχή στο γεγονός ότι αυτή τη σεζόν οι μελλοντικοί αντίπαλοι έπαιξαν μεταξύ τους τρεις φορές, και τα τρία παιχνίδια έληξαν με το σύνολο κάτω από 2,5.

Πρόβλεψη

Και για τις δύο ομάδες το επερχόμενο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό της σεζόν, έτσι ώστε κάθε ομάδα θα κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να κάνει ελάχιστο αριθμό λαθών. Οι bookmakers πιστεύουν ότι ο αγώνας δεν θα είναι αποτελεσματικός, είναι δύσκολο να μην συμφωνήσουμε με τη γραμμή πονταρίσματος. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 2,02.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *