The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άστον Βίλα εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: Πρόβλεψη για τον αγώνα

AstonVilla-ManchesterCity-12.01b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2020, 6:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Βίλα Παρκ

Στις 12 Ιανουαρίου στην Premier League θα τελειώσουν τους αγώνες του 22ου γύρου, σε έναν από τους οποίους η καινούργια ομάδα Άστον Βίλα θα φιλοξενεί τη σημερινή πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι. Θα μπορέσει οι παίκτες του Μπέρμιγχαμ να αντισταθούν στους γίγαντες; Διαβάστε την πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα.

Η Βίλα είναι αρκετά καλή τώρα

Η Άστον Βίλα επέστρεψε στο ισχυρότερο αγγλικό πρωτάθλημα, αλλά εδώ αντιμετώπισε μεγάλα προβλήματα. Όπως συμβαίνει συχνά με τους νεοφερμένους, ο σύλλογος αγωνίζεται για την επιβίωση, βρισκόμενος στην 17η θέση στην κατάταξη. Στον τελευταίο γύρο τα «λιοντάρια» κατάφεραν να κερδίσουν μια σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Μπέρνλεϊ με σκορ 2:1. Μετά από αυτό η Άστον Βίλα κατόρθωσε να αποκλειστεί από το Λιγκ Καπ, χάνοντας από την Φούλαμ ως φιλοξενούμενη και επίσης το κλαμπ έπαιξε στο ημιτελικό του Λιγκ Καπ, όπου στον πρώτο αγώνα έπαιξε ισοπαλία με τη Λέστερ με σκορ 1:1. Τώρα η ομάδα είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ο κύριος στόχος για τη σεζόν είναι να διατηρήσει τη θέση της στην Premier League.

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν βάζει όλα τα δυνατά στο πρωτάθλημα

Για τους «πολίτες» αυτή η σεζόν στην Premier League είναι σχεδόν χαμένη, ο ίδιος ο Γκουαρδιόλα είπε ότι δεν μπορούν πλέον να καλύψουν τη διαφορά με τη η Λίβερπουλ. Εξαιτίας αυτού, η Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει ισχυρό κίνητρο στο τουρνουά, η ομάδα είναι τρίτη, ένα βαθμό πίσω από τη Λέστερ. Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ της δεύτερης και της τέταρτης θέσης, η ομάδα σίγουρα δεν θα κατέβει πιο κάτω. Η Σίτι επίσης έπαιξε στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ, όπου νίκησε στο ντέρμπι τον αντίπαλο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με σκορ 3:1. Τώρα ο δεύτερος αγώνας έχει σχεδόν γίνει τυπικός. Από το Λιγκ Καπ οι «πολίτες» πανεύκολα απέκλεισαν τη Port Vale 4:1.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο οι «πολίτες» έδειξαν στον νεοεισερχόμενο ένα master class, σημειώνοντας σίγουρη νίκη με σκορ 3:0.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες έπαιξαν αυτή την εβδομάδα στο Λιγκ Καπ, οπότε κανείς δεν θα έχει πλεονέκτημα. Ακόμα και εκτός έδρας οι «πολίτες» είναι ξεκάθαρο φαβορί και έχουν μεγάλες πιθανότητες να κερδίσουν. Πιστεύουμε ότι η Άστον Βίλα θα μπορέσει να δώσει μάχη σε έναν ισχυρό αντίπαλο στην έδρα της. Δεδομένου του γεγονότος ότι η Μάντσεστερ Σίτι δεν είναι αναμάρτητη στην άμυνα, φαίνεται σωστό να ποντάρετε στο «και οι δύο θα σκοράρουν – ναι». Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν 0 με απόδοση 1,80.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *