The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άστον Βίλα εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

АстонВилла-МанчестерЮнайтед-09.07b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020, 10:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Βίλα Παρκ

Πρέμιερ Λιγκ πηγαίνει προς το τέλος της, πολύ ενδιαφέρων αγώνας θα ξεδιπλωθεί για τη ζώνη του Champions League. Όχι λιγότερο έντονος ανταγωνισμός στη μάχη για επιβίωση. Προτείνουμε μια πρόβλεψη για τον αγώνα Άστον Βίλα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που αγωνίζονται σε αυτά τα αντίθετα μέρη.

Είναι δύσκολο για τα «λιοντάρια» να αντέξουν ανταγωνισμό

Η Άστον Βίλα έχει μια πλούσια ιστορία και κάποτε ακουγόταν σε όλη την Ευρώπη. Αυτή τη σεζόν τα «λιοντάρια» μόλις επέστρεψαν στην ελίτ, μετά από τριετή διακοπή. Εδώ είναι πολύ δύσκολο για την ομάδα να αντέξει τον ανταγωνισμό, οπότε ο σύλλογος βρίσκεται στη ζώνη υποβιβασμού, καταλαμβάνοντας την 18η θέση. Μέχρι τη σωτήρια 17η θέση είναι μόνο ένας βαθμός, αλλά οι αντίπαλοι θα αγωνιστούν επίσης μέχρι το τέλος. Σε πέντε αγώνες μετά το διάλειμμα η Άστον Βίλα έχει μόλις δύο πόντους, με αυτό το ρυθμό είναι δύσκολο να βελτιωθεί η θέση της στο τουρνουά. Στον τελευταίο γύρο η ομάδα έχασε από την νέα πρωταθλήτρια χωρίς κίνητρα, τη Λίβερπουλ  με σκορ 2:0.

Χρειαζόμαστε τέτοια Μάντσεστερ

Για πρώτη φορά σε αρκετές σεζόν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ευχαριστεί με το παιχνίδι της. Μπορεί να φανεί ότι οι ίδιοι οι παίκτες απολαμβάνουν το παιχνίδι, η αιώνια ένταση έχει εξαφανιστεί. Ο σύλλογος σημείωσε 10 πόντους σε τέσσερα παιχνίδια μετά την επανεκκίνηση. Ναι, το πρόγραμμα δεν ήταν δύσκολο, ισοπαλία με την Τότεναμ και τρεις σίγουρες νίκες επί των Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Μπράιτον και Μπόρνμουθ. Όμως οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν προβλήματα ακόμη και με κλαμπ αυτού του διαμετρήματος. Οι παίκτες του Σολκερ είναι τώρα πέμπτοι και μπορεί ακόμη και να μπουν στους πρώτους τέσσερις, δύο πόντους πίσω από την τέταρτη Τσέλσι και τρεις πόντους πίσω από την τρίτη Λέστερ. Μια τέτοια Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να κάνει σοβαρό ανταγωνισμό την επόμενη σεζόν.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο η Άστον Βίλα κατάφερε να κερδίσει πόντους από τους «κόκκινους διάβολους», οι ομάδες έπαιξαν 2:2.

Πρόβλεψη

Οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι προφανείς φαβορί, εάν αυτός ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στα μέσα της σεζόν, τα «λιοντάρια» θα είχαν πιθανότητες να κερδίσουν πόντους. Τώρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μια τάξη μεγέθους ισχυρότερη, κάτι που φαίνεται καθαρά ακόμη και στα αποτελέσματα. Προτείνουμε να στοιχηματίσετε στη νίκη των φιλοξενούμενων με χάντικαπ -1,5 γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 2,08.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *