The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άστον Βίλα εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

АстонВилла-МанчестерЮнайтед-09.05

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 9 Μαΐου 2021, 4:05 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Βίλα Παρκ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν μόνο την Πέμπτη στη Ρώμη για το δεύτερο αγώνα των ημιτελικών του Europa League. Και την Κυριακή θα παίξει με την Άστον Βίλα, και πάλι εκτός έδρας, στο Μπέρμιγχαμ, ήδη στο πλαίσιο της Premier League. Θα έχουν αρκετή δύναμη οι «κόκκινοι διάβολοι» για να παίξουν σε ένα τέτοιο ρυθμό;

Η Άστον Βίλα εξέπληξε ευχάριστα στον τελευταίο γύρο

Οι Villans κέρδισαν νίκη στο Λίβερπουλ την 1η Μαΐου. Ήταν συνάντηση στο Goodison Park και φαίνεται ότι έθαψαν τις ελπίδες της Έβερτον να παίξει σε ευρωπαϊκό διαγωνισμό (και σίγουρα πολλαπλασίασαν με μηδέν τις πιθανότητες των «ζαχαρωτών» να βρεθούν στην πρώτη τετράδα). Ο Ollie Watkins άνοιξε το σκορ ήδη στο 13ο λεπτό, για τον επιθετικό της εθνικής ομάδας της Αγγλίας ήταν 13ο γκολ στην πρώτη του σεζόν σε αυτό το επίπεδο. Ο Calfert-Lewin απάντηση γρήγορα σε αυτό. Κι όμως το τελευταίο γκολ, ήδη στο τέλος, σημείωσε ο El-Ghazi. Ωστόσο, αυτό αποτελεί μάλλον εξαίρεση στην απόδοση των παικτών του Dean Smith. Όταν παίζουν χωρίς τον καλύτερο ποδοσφαιριστή και απλώς ηγέτη, Jack Grealish, οι παίκτες της Άστον Βίλα, κατά κανόνα, δεν προκαλούν αίσθηση τον τελευταίο καιρό: έχασαν όχι μόνο από τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και από τη Λίβερπουλ, και κατέληξαν σε ισοπαλία με αδύναμη Γουέστ Μπρόμιτς.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει γίνει όμηρος στον αγώνα μεταξύ ιδιοκτητών και θαυμαστών

Οι «κόκκινοι διάβολοι» φαίνονται καλοί αυτή τη σεζόν. Η ομάδα του Ole Gunnar Solskjaer μπορεί επιτέλους να ανταγωνιστεί για το τρόπαιο. Ίσως όχι στην Πρέμιερ Λιγκ, εκεί η διαφορά από τη Μάντσεστερ Σίτι (όπως, παρεμπιπτόντως, κι όλων των συλλόγων) είναι πολύ μεγάλη. Αλλά η νίκη στο Europa League είναι κάτι παραπάνω από ρεαλιστική. Στην εγχώρια αρένα κατάφεραν να συνεχίσουν την άνοδο τους, και μέχρι τον Μάιο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασε στη φυσική 2η θέση… Αλλά σε κατάσταση ανοιχτού πολέμου μεταξύ των οπαδών και των Glazers. Αμερικανοί δεν ήταν αγωπητοί και πριν, ενώ η έναρξη του Super League λειτούργησε σαν έναυσμα. Η αποκορύφωση ήταν ο αγώνας του τελευταίου γύρου με τη Λίβερπουλ που δεν παίχτηκε. Ακόμα και μετά από αυτό, οι δισεκατομμυριούχοι δεν σκοπεύουν να εγκαταλείψουν το έργο και οι διαδηλωτές, με τη σειρά τους, προετοιμάζουν νέες διαμαρτυρίες. Θα καταφέρουν να αντιμετωπίσουν οι παίκτες αυτήν την απροσδόκητη πίεση;

Προηγούμενοι αγώνες

Μετά την επιστροφή στην Πρέμιερ Λιγκ, η Άστον Βίλα κατάφερε να σημειώσει ισοπαλία 2-2 στο Old Trafford, κυρίως λόγω αυτού κατάφεραν να «επιβιώσουν». Αλλά, ήδη, δύο φορές, η νίκη ήταν για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πρόβλεψη

Η Άστον Βίλα δεν μοιάζει με μια ομάδα που μπορεί να κερδίσει δύο συνεχόμενες φορές αυτήν τη στιγμή. Και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν ξόδεψε πολύ ενέργεια στην Ιταλία την Πέμπτη. Στοιχηματίζουμε στη νίκη των φιλοξενουμένων σε αυτή τη συνάντηση (απόδοση 1,84).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *