The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άστον Βίλα εναντίον Λίβερπουλ: προγνωστικά για τον αγώνα

АстонВилла-Ливерпуль-26.12

Πρωτάθλημα Αγγλίας
Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2022, 7:30 μ.μ.
Βίλα Παρκ

Στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, θα συναντηθούν η Άστον Βίλα και η Λίβερπουλ, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων ετοίμασαν οι ειδικοί του πόρου μας.
Τα «λιοντάρια» είναι ικανά για περαιτέρω πρόοδο
Η Άστον Βίλα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη 12η θέση του πρωταθλήματος, οπότε πολλά εξαρτώνται από τις μελλοντικές της εμφανίσεις. Τον Νοέμβριο, οι παίκτες του Μπέρμιγχαμ άλλαξαν τον προπονητή τους, ο Ουνάι Έμερι πήρε τη θέση του προπονητή, υπό την ηγεσία του η ομάδα κέρδισε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενετός έδρας 3:1, και στη συνέχεια την Μπράιτον εκτός έδρας 2:1. Αν τα «λιοντάρια» συνεχίσουν να προοδεύουν, μπορούν να αγωνιστούν ακόμα και για τη ζώνη του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Τουλάχιστον τρεις παίκτες θα χάσουν την επερχόμενη μάχη λόγω τραυματισμών, ενώ αμφισβητείται και ο νέος παγκόσμιος πρωταθλητής, ο βασικός τερματοφύλακας Emiliano Martinez.
Οι Merseysiders πρέπει να βρουν το παιχνίδι τους
Η Λίβερπουλ δεν μπορεί να καυχηθεί για υψηλά αποτελέσματα, ο σύλλογος είναι μόλις έκτος στη βαθμολογία, 7 βαθμούς πίσω από τους 4 πρώτους, με ένα παιχνίδι στο χέρι. Οι Merseysiders έχασαν στο Λιγκ Καπ από τη Μάντσεστερ Σίτι με σκορ 2:3, αν και έδειχναν καλοί. Ο Κλοπ πρέπει να προετοιμάσει τους παίκτες του για το πρωτάθλημα, αφού δεν υπάρχουν μεγάλα προβλήματα στο αγωνιστικό πλάνο, η ψυχολογία είναι πιο σημαντική εδώ. Άμεσα έξι παίκτες δεν θα αγωνιστούν λόγω τραυματισμών, αμφισβητούνται άλλοι δύο.
Προσωπικές συναντήσεις
Την περασμένη σεζόν, η Λίβερπουλ κέρδισε και τις δύο συναντήσεις: 1-0 εντός και 2-1 εκτός έδρας, οι Merseysiders έχουν ξεκάθαρο πλεονέκτημα στις αντιμέτωπες αναμετρήσεις.
Πρόβλεψη
Αναμένουμε ένα δύσκολο ματς, παρόλο που οι στοιχηματικές εταιρίες προτιμούν τους φιλοξενούμενους. Η Άστον Βίλα έχει όλες τις πιθανότητες να σκοράρει βαθμούς απέναντι σε έναν τόσο τρομερό αντίπαλο. Το παιχνίδι σίγουρα θα γίνει σε τροχιά σύγκρουσης, όπου και οι δύο αντίπαλοι θα έχουν τις ευκαιρίες τους. Το στοίχημα στην ανταλλαγή των τερμάτων φαίνεται αρκετά βατό εδώ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,59.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *