The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άστον Βίλα εναντίον Έβερτον: πρόβλεψη για τον αγώνα

AstonVilla-Everton-23.08

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Βίλα Παρκ

Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο τρίτος γύρος της Πρεμιέρ Λιγκ ξεκινά την Παρασκευή με τον αγώνα μεταξύ Άστον Βίλα και Έβερτον. Ο ιστότοπός μας έχει ετοιμάσει πρόβλεψη για αυτήν την αναμέτρηση, σας προτείνουμε να την διαβάσετε.

Είναι δύσκολα ακόμα για τον αρχάριο

Η Άστον Βίλα με δυσκολία κατάφερε να μπει στην ελίτ του αγγλικού ποδοσφαίρου, η ομάδα αναγκάστηκε να παίξει στα πλέι-οφ του Τσάμπιονσιπ, αλλά ο κύριος στόχος επιτεύχθηκε. Τα «λιοντάρια» ξεκίνησαν με εκτός έδρας νίκη επί της Τότεναμ, η Άστον Βίλα σκόραρε γρήγορα και έμεινε στην αμυντική στάση. Η ομάδα άντεξε την πίεση μέχρι το 70ο λεπτό και μετά έχασε τρία γκολ, το σκορ της συνάντηση ήταν 1:3. Όσο για το δεύτερο παιχνίδι, εδώ η Βίλα έχασε μπροστά στους οπαδούς της εντός έδρας από την Μπόρνμουθ – 1:2. Έως 12ο λεπτό η ομάδα κατάφερε να χάνει 0:2, και στη συνέχεια δεν κατάφερε να σώσει τον αγώνα. Προς το παρόν η ομάδα δεν εντυπωσιάζει, με τέτοιες επιτυχίες δεν μπορεί να διατηρηθεί θέση στην Πρεμιέρ Λιγκ.

Η Έβερτον δείχνει καλό παιχνίδι

Τα ζαχαρωτά ξεκίνησαν αυτή τη σεζόν με τέσσερις βαθμούς σε δύο αγώνες. Και τα δύο παιχνίδια ήταν δύσκολα, στον πρώτο γύρο η  Έβερτον έπαιξε ισοπαλία με την Κρίσταλ Σίτι 0:0. Στο δεύτερο παιχνίδι η ομάδα εντός έδρας νίκησε την Γουότφορντ 1:0, η μοίρα της συνάντησης αποφασίστηκε από το γκολ του Bernard. Η ομάδα έχει τώρα αρκετά καλό ρόστερ, τα ζαχαρωτά σίγουρα θα προσπαθήσει να μπουν στη ζώνη ευρωπαϊκών κυπέλλων, αλλά η ομάδα δεν θα πηδήσει πάνω από την έβδομη θέση, καθώς και για αυτή τη θέση υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι.

Προσωπικές συναντήσεις

Την τελευταία φορά οι ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους τη σεζόν 2015/16, από τότε οι συνθέσεις των ομάδων παρουσίασαν σημαντική αλλαγή. Τότε η Έβερτον κατάφερε να νικήσει δύο φορές τον αντίπαλο 3:1 εκτός και 4:0 εντός έδρας.

Πρόβλεψη

Αν κοιτάξετε προσεκτικά, δεν είναι τόσο δύσκολο να κάνετε πρόβλεψη για τον αγώνα Άστον Βίλα – Έβερτον. Τα ζαχαρωτά φαίνονται πολύ καλύτερα αυτή τη στιγμή, όσο για τη Βίλα μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα ότι η ομάδα δεν έχει ακόμη αναπτυχθεί για την Πρεμιέρ Λιγκ. Πιστεύουμε ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν εξαιρετικές πιθανότητες να κερδίσουν, αλλά εδώ δεν θα πειράξει να πάρουμε με ασφάλιση. Σας προτείνουμε λοιπόν εδώ να ποντάρετε στη νίκη της Έβερτον με χάντικαπ 0. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Έβερτον με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,62.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *