The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Φούλαμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Arsenal_01.01

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Emirates, Λονδίνο

Τρίτη, 1 Ιανουαρίου 2018, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους αγώνες του 21ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα είναι η μονομαχία ανάμεσα στην Άρσεναλ και τη Φούλαμ, το ντέρμπι του Λονδίνου, όπου οι «κανονιέρηδες» υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Η ομάδα του Unai Emery έχει την υπεροχή στον αντίπαλο όχι μόνο όσον αφορά τον παράγοντα της έδρας, αλλά και στην επιλογή των ερμηνευτών, που αντικατοπτρίζεται στην κατάταξη. Ταυτόχρονα, η ομάδα του Ranieri ήρθε την εβδομάδα των Χριστουγέννων σε εξαιρετική φόρμα, στους τρεις τελευταίους αγώνες η ομάδα δεν έχανε.

Συντριπτική ήττα

Η Άρσεναλ στον τελευταίο γύρο έχασε από τη Λίβερπουλ με σκορ 1: 5, αν και οι “κανονιέρηδες” ήταν οι πρώτοι που πήραν το προβάδισμα σε εκείνον τον αγώνα. Ωστόσο, ο στόχος του Maitland-Niles από τη μεταφορά του Iwobi εκνεύρισε μόνο τους παίκτες της Λίβερπουλ, οι οποίοι αργότερα είχαν πλεονέκτημα στην κατοχή της μπάλας, έδειξαν το υψηλότερο επίπεδο ποδοσφαίρου. Ο Firmino έκανε χατ ρικ σε αυτό το παιχνίδι, ο Salah και ο Mane σημείωσαν επίσης γκολ. Όμως, ήταν εκτός έδρας αγώνας, ενώ στην έδρα της η Άρσεναλ πρόσφατα νίκησε με μεγάλη σιγουριά τη Τότεναμ, η οποία τώρα σε τίποτε δεν είναι λίγο κατώτερη από τη Λίβερπουλ.

Αουτσάιντερ

Η Φούλαμ έχει μια καλή επιλογή από παίκτες, φανερά ισχυρότερους από την Κάρντιφ, τη Χάντερσφιλντ και την Μπέρνλι, ωστόσο η ομάδα βρίσκεται ακόμα στη ζώνη υποβιβασμού. Στους τρεις τελευταίους αγώνες η Φούλαμ δεν έχασε ποτέ, δύο φορές παίζοντας ισοπαλία με την Νιουκάστλ και την Γούλβερχαμπτον, νικώντας την Χάντερσφιλντ στην πιο σημαντική μονομαχία των αουτσάιντερ.

Πρόβλεψη

Η Άρσεναλ μετά την καταστροφική ήττα από τη Λίβερπουλ θα είναι πολύ θυμωμένη με τον εαυτό της και ολόκληρο τον κόσμο, οι «κανονιέρηδες» έχουν την ευκαιρία να διορθώσουν τη διάθεσή τους, κερδίζοντας με βεβαιότητα την Φούλαμ στην έδρα της. Σε αυτό το ζευγάρι πρέπει να ποντάρετε στην μελλοντική γηπεδούχο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Άρσεναλ με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,45.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *