The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Τότεναμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Арсенал-Тоттенхэм-26.09

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021, 6:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Έμιρεϊτς

Τώρα, τόσο η Άρσεναλ όσο και η Τότεναμ, στην ουσία, είναι μόνο μια σκιά των πρώην γιγάντων. Αλλά έτσι είναι ακόμα πιο σημαντικό να κερδίζουν εναντίον του αντιπάλου, και τουλάχιστον με αυτόν τον τρόπο να ευχαριστήσουν τους οπαδούς. Το επόμενο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή το βράδυ, το οποίο θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα στη χώρα. Το τμήμα εμπειρογνωμόνων του ιστότοπου έκανε μια πρόβλεψη για τον πιο αναμενόμενο αγώνα στις 26 Σεπτεμβρίου 2021.

Η Άρσεναλ είναι στα πρόθυρα ενός από τα πιο σημαντικά παιχνίδια με φόντο δύο νικών στην Πρέμιερ Λιγκ

Οι «κανονιέρηδες» ήταν ομάδα θρύλος που πέρασε σεζόν σε μία τόσο δύσκολη κατηγορία όπως η Premier League χωρίς καμία απολύτως ήττα. Και τώρα έχουν υποβαθμιστεί τόσο πολύ που χαίρονται που κέρδισαν τρεις βαθμούς δύο συνεχόμενες φορές. Προφανώς βοήθησε το ευνοϊκό πρόγραμμα: οι τελευταίοι αντίπαλοι ήταν ο νεοφερμένος Νόριτς Σίτι και Μπέρνλεϊ, που παραδοσιακά ξεκινάει αδύναμα τη σεζόν. Και τους δύο νίκησαν ελάχιστα, 1-0, και με τους «clarets» ο ήρωας δεν ήταν τόσο ο συντάκτης του μοναδικού γκολ, ο Edegor, όσο ο Ramsdale, ο οποίος κατάφερε να κρατήσει την εστί του ανέπαφη στο Turf Moore. Μετά δεν θα είναι τόσο εύκολα, ειδικά αφού ο Αρτέτα έχασε «ξηρά» όχι μόνο από την Τσέλσι και τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και από την Μπρέντφορντ.

Η Τότεναμ τελείωσε το ταξίδι του μέλιτος για το Νούνου πολύ γρήγορα

Οι «Σπερς», αφού αποχαιρέτησαν τον Μουρίνιο, κάλεσαν τελικά έναν άλλο Πορτογάλο, τον Εσπιρίτο Σάντου. Παρά τον σκεπτικισμό, ο νέος τεχνικός ξεκίνησε καλά. Μόνο οι παίκτες του είχαν 100% αποτέλεσμα μετά τους πρώτους 3 γύρους της Πρέμιερ Λιγκ (τόσο η Μάντσεστερ Σίτι όσο και η Γούλβς και η Γουότφορντ νικήθηκαν με το ίδιο σκορ 1-0), και ο προπονητής τους έλαβε κιόλας τον τίτλο του καλύτερου στην Πρέμιερ Λιγκ τον Αύγουστο. Αλλά ο Σεπτέμβριος έφερε τα «Σπερς» πίσω στη γη. Ο σύλλογος δεν επικράτησε επί της Ρεν στο Conference League (αν και ήταν εκτός έδρας 2-2) και, το πιο σημαντικό, η Τότεναμ ηττήθηκε δύο φορές στο πρωτάθλημα, από την Κρίσταλ Πάλας και τη Τσέλσι. Ο Νούνου έχει δίκιο σε κάτι, λέγοντας ότι οι παίκτες του φαίνονταν καλά με τους «αριστοκράτες». Τι σημασία έχει αν καταλήξανε στο 0-3; Ακόμα και στη μέση της εβδομάδας χάλασαν ενέργεια στους «λύκους» στο Λιγκ Καπ …

Προηγούμενοι αγώνες

Η Τότεναμ είχε ένα σερί 5 αγώνων χωρίς ήττες (3 νίκες, 2 ισοπαλίες). Όμως, τον Μάρτιο, η Άρσεναλ πέτυχε τη νίκη 2-1 επί των κύριων αντιπάλων της εντός έδρας.

Πρόβλεψη

Οι σύλλογοι δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση και μέχρι στιγμής κερδίζουν μόνο οριακά. Και οι δύο σίγουρα δεν θα αρνηθούν το 1-0 υπέρ τους, και θα παίξουν προσεκτικά. Ποντάρουμε στο «σύνολο είναι κάτω από 2,5» (απόδοση – 1,83).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *