The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Τότεναμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Arsenal-Tottenham-01.09

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Στάδιο Έμιρεϊτς

Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου 2019, 6:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο του τέταρτου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Άρσεναλ Λονδίνου θα συναντηθεί με την Τότεναμ στο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την 1η Σεπτεμβρίου 2019 στις 6:30 μ.μ. στο Στάδιο Έμιρεϊτς.

Άρσεναλ

Η Άρσεναλ ενισχύθηκε αρκετά καλά στο παράθυρο μεταγραφών του καλοκαιριού, αλλά όσον αφορά την άμυνα, το πρόβλημα παραμένει το ίδιο ακόμη και με αντικατάσταση του Koselna στον David Louise. Οι «κανονιέρηδες» ξεκίνησαν καλά το πρωτάθλημα με δύο νίκες επί της Νιούκασλ Γιουνάιτεντ (0:1) και της Μπέρνλεϊ (2: 1). Όμως, όλες οι φιλοδοξίες των Λονδρέζων για μια πιθανή επανάληψη του 2004 κατέρρευσαν μετά από τον αγώνα με τη Λίβερπουλ, τον οποίο έχασαν με σκορ 3:1.

Τότεναμ

Η Τότεναμ Λονδίνου είχε λαμπρή περασμένη σεζόν, κρίνοντας από τους πόρους που είχαν. Τώρα η ομάδα έχει ενισχύσει τη γραμμή του μεσαίου πεδίου με τη βοήθεια του Τανγκί Ντομπελέ, και επίσης η ομάδα φαίνεται συμπαγής και τυχερή, όπως και πέρυσι. Μετά την νίκη επί της Άστον Βίλα στο ντεμπούτο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας (3:1), οι «σπες» έπαιξαν ισοπαλία με την Μάντσεστερ Σίτι (2:2) λόγω του ακυρωμένου τρίτου γκολ των «πολιτών» με τη βοήθεια βοηθού-βίντεο του διαιτητή.

Πρόβλεψη

Η Άρσεναλ, αν και αγόρασε παίκτες το καλοκαίρι, αλλά αυτό δεν επηρεάζει προς στιγμή την ποιότητα της άμυνας. Για τη Τότεναμ δεν μπορούν να κακολογήσουμε, καθώς ορισμένοι παίκτες, όπως ο Σον και ο Άλλι, είναι ακόμα τραυματισμένοι και ο Ποκετίνιο χρησιμοποιεί τη σύνθεση για πλήρες δυναμικό της. Οι ποδοσφαιριστές, με τη σειρά τους, ολοκληρώνουν σχεδόν όλες τις στιγμές που δημιουργούν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω 2.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *