The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Τότεναμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

02_gr

Λιγκ Καπ Αγγλίας

Emirates, Λονδίνο

Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο των προημιτελικών του αγγλικού πρωταθλήματος θα διεξαχθεί το ντέρμπι του Λονδίνου, στο οποίο η Άρσεναλ θα φιλοξενεί τη Τότεναμ. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι είναι στο πλευρό της μελλοντικής γηπεδούχου ομάδας, κάτι που είναι αρκετά λογικό, επειδή για τους «κανονιέρηδες» παίζει όχι μόνο ο παράγοντας της έδρας, για τον Ουνάι Εμέρι το τρίτο σημαντικότερο τουρνουά του αγγλικού ποδοσφαίρου είναι πιο σημαντικό από ό, τι για τον Ποκετίνιο, και στη φρεσκάδα οι ερυθρόλευκοι έχουν υπεροχή.

Έχασαν

Στον τελευταίο γύρο της Premier League η Άρσεναλ έχασε για πρώτη φορά από τον Αύγουστο από τη Σαουθάμπτον, η οποία άλλαξε πρόσφατα προπονητή, και ο Hazehüttl στην καινούρια θέση έπαιξε τον πρώτο του αγώνα εντός έδρας στο πλουσιότερο πρωτάθλημα στον κόσμο. Αυτή η ήττα έριξε τους Λονδρέζους στην καθαρή πέμπτη θέση στις βαθμολογίες, η διαφορά από την Τσέλσι αποτελεί τώρα τρεις μονάδες.

Στην τετράδα

Ενώ η Τότεναμ κρατιέται γερά στην τριάδα των ισχυρότερων, έχει 39 βαθμούς μετά από 17 γύρους της Premier League, χάνοντας 6 βαθμούς από την κορυφαία Λίβερπουλ. Εκτός έδρας η ομάδα έχει εξαιρετικά στατιστικά, σε 10 παιχνίδια καταγράφηκαν οκτώ νίκες και δύο ήττες, η διαφορά τερμάτων αποτελεί 19:10. Θα πρέπει επίσης να δώσετε προσοχή στο γεγονός ότι οι μελλοντικοί αντίπαλοι πρόσφατα έπαιξαν μεταξύ τους στο Emirates, ο αγώνας έληξε με αποτέλεσμα 4:2 υπέρ των «κανονιέρηδων».

Πρόβλεψη

Σίγουρα και οι δύο τεχνικοί για τον επερχόμενο αγώνα δεν θα βγάλουν τις κύριες συνθέσεις τους, θα υπάρξει αρκετή εναλλαγή. Ωστόσο, το δεύτερο σχήμα της Άρσεναλ έκανε καλό σχολείο στο Γιουρόπα Λιγκ, χωρίς κανένα πρόβλημα κέρδισε στον όμιλό του στο δεύτερο σημαντικότερο Ευρωπαϊκό Κύπελλο. Η δωρεάν πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: η Άρσεναλ δε θα χάσει με απόδοση 1,48.   


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *