The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Τσέλσι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Arsenal-Chelsea-03.01

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Emirates, Λονδίνο

Τετάρτη, 3 Ιανουαρίου 2018, 09:45 (ώρα Ελλάδας)

Την επόμενη Τετάρτη ο κύριος στόχος των φιλάθλων του ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο θα είναι επικεντρωμένο στο ντέρμπι του Λονδίνου, η Άρσεναλ στην έδρα της θα φιλοξενεί την Τσέλσι. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων δεν έχουν καθορίσει το φαβορί, θεωρώντας ότι οι αντίπαλοι έχουν ίσες πιθανότητες επιτυχίας. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Άρσεναλ έχει αγωνιστικά προβλήματα, η ομάδα του Βενγκέρ χάνει συχνά στόχους, υπάρχουν ψυχολογικά προβλήματα εντός ομάδας.

Αγώνας για την κορυφή-4

Η Άρσεναλ μετά τον 21ο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 38 βαθμούς στο ενεργητικό, που είναι τέσσερις μονάδες λιγότερες από τη Λίβερπουλ, η οποία με τη σειρά της βρίσκεται στην τέταρτη θέση, δηλ. στη ζώνη του Champions League. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια οι «κανονιέρηδες» έχουν σημειώσει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες, οι ισοπαλίες καταγράφηκαν με την Άρσεναλ και την Γουέστ Μπρομ, νίκες πάνω στη Νιούκαστλ, Γουέστ Χαμ και Κρίσταλ Πάλας.

Στη δεύτερη θέση

Η Τσέλσι στα τελευταία πέντε παιχνίδια σημείωσε τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Αυτό οδήγησε στο γεγονός ότι οι “αριστοκράτες” ανέβηκαν στο τουρνουά στη δεύτερη θέση, χάνουν από τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία ηγείται, 14 βαθμούς. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η ομάδα του Κόντε τα έχει όλα μια χαρά στην άμυνα, στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια οι “αριστοκράτες” δεν έχασαν στόχους στην πύλη τους.

Πρόβλεψη

Για την Άρσεναλ τώρα θα είναι δύσκολο να παίξει άξια με τους “μπλε”, οι οποίοι ακριβώς την ώρα της τρέλας του νέου έτους σημείωσαν τη βέλτιστη φόρμα και παρουσιάζουν υψηλό επίπεδο ποδοσφαίρου. Ο Alexis Sanchez μπορεί να αφήσει την ομάδα, αυτό μπορεί να χτυπήσει σκληρά τη διάθεση μέσα στην ομάδα, κάτι που σίγουρα θα επηρεάσει το αποτέλεσμα του επερχόμενου παιχνιδιού. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Τσέλσι δε θα χάσει με απόδοση 1,50.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *