The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Τσέλσι: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Челси-Арсенал-01.08b

Κύπελλο Αγγλίας

Σάββατο, 1 Αυγούστου 2020, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Λονδίνο. Γήπεδο Γουέμπλεϊ

Το επερχόμενο Σάββατο θα διεξαχθεί ο τελικός του FA Cup, όπου θα συμμετάσχουν η Άρσεναλ και η Τσέλσι του Λονδίνου.

Άρσεναλ

Η όγδοη θέση στην Πρέμιερ Λιγκ είναι μια ανεπιφύλακτη αποτυχία για την Άρσεναλ, καθώς κινδυνεύει να αποκλειστεί μετά από ευρωπαϊκό ανταγωνισμό για πρώτη φορά για εδώ και πολλά χρόνια. Αλλά στο εθνικό κύπελλο οι «κανονιέρηδες» αισθάνονται πολύ πιο σίγουροι. Εκεί πέρασαν τα εμπόδια με τη μορφή της Λιντς (1:0), Μπόρνμουθ (2:1), Πόρτσμουθ (2:0), Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (2:1) και Μάντσεστερ Σίτι (2:0).

Τσέλσι

Για την Τσέλσι η φετινή εκστρατεία ήταν πολύ καλύτερη, τερμάτισαν στην πρώτη τετράδα, φτάνοντας στην φάση των ομίλων του Champions League. Αλλά οι μπλε είναι απίθανο να παραιτηθούν από το θρίαμβό τους στο Κύπελλο, όπου έχουν ήδη νικήσει την Νότινγχαμ (2:0), Χαλ (2:1), Λίβερπουλ (2:0), Λέστερ (1:0) και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3:1) ).

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες αξίζουν η μία την άλλη, οπότε η ιδιότητα μικρού φαβορί της συνάντησης δεν σημαίνει τίποτα για την Τσέλσι. Όσο για μένα, ο αγώνας θα αποδειχθεί πλούσιος σε ενδιαφέροντα γεγονότα και αμοιβαία αποτελεσματικός. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,75.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *