The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Τσέλσι: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Arsenal-Chelsea-29.12b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2019, 4:00 μ.μ.

Στάδιο Έμιρεϊτς

Στην Αγγλία παίζουν σχεδόν μέχρι το τέλος του ημερολογιακού έτους. Για το τέλος άφησαν ένα ενδιαφέρον ζευγάρι συλλόγων του Λονδίνου που έχουν την καλύτερη σεζόν, αλλά ελπίζουν να επιδιορθώσουν τα πάντα – Άρσεναλ και Τσέλσι. Η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ Αρτέτα και Λάμπαρντ δεν είναι πλέον στον αγώνα, αλλά στους προπονητικούς πάγκους. Ποιος θα καταφέρει να κερδίσει αυτή τη πρωτευουσιάνικη μονομαχία; Αποκλειστική πρόβλεψη δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα μας για τον αγώνα στις 29 Δεκεμβρίου 2019.

Η Άρσεναλ απέτυχε στον 1ο γύρο, αλλά ελπίζει να το διορθώσει με το νέο τεχνικό

Οι «κανονιέρηδες» το καλοκαίρι του 2018 έκαναν στοίχημα στον Ουνάι Εμέρι. Η πρώτη σεζόν με τον Ισπανό κατέληξε να είναι αντιφατική, αλλά τουλάχιστον κατάφεραν να φτάσουν στους τελικούς του Europa League και αγωνίστηκαν για 4η θέση μέχρι το τέλος. Μετά από καλές ενισχύσεις εκτός σεζόν, υπήρχε ελπίδα για πρόοδο, αλλά φαίνεται ότι ο διαχειριστής δεν κατάφερε να αντέξει το βάρος των προσδοκιών, άρχισε να κάνει περισσότερα λάθη και οι παίκτες έπεφταν σε διάφορες δυσκολίες. Η κατάσταση δεν έγινε αμέσως καλύτερη μετά την απόλυση του Εμέρι, ο Jungberg δεν είναι καν έτοιμος για ανεξάρτητη δουλειά. Ως αποτέλεσμα, πόνταραν σε έναν άλλο πρώην ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα. Φαίνεται να είναι έτοιμος να εργαστεί ανεξάρτητα, επειδή τα τελευταία χρόνια ο Ισπανός βοηθούσε τον ίδιο τον Πεπ Γκουαρδιόλα. Αλλά ήταν μόνο βοηθός, είναι σωστό το ποντάρισμα; Ο πρώην καπετάνιος έκανε το ντεμπούτο του σε νέο ρόλο μόνο με ισοπαλία…

Η Τσέλσι τους τελευταίους μήνες έπεσε

Οι «αριστοκράτες» βασίστηκαν επίσης στην «καρδιά» τους, ο Λάμπαρντ έπρεπε να οδηγήσει την πρώην ομάδα του μέσα από μια δύσκολη σεζόν, όταν έμεινε χωρίς νεοφερμένους και τον Eden Azar. Και μετά από ένα τεταμένο ξεκίνημα με τον Frank, ο σύλλογος άρχισε να ξεπερνά κάθε προσδοκία: η νέα ομάδα σημείωνε νίκες τόσο στην Πρέμιερ Λιγκ όσο και στο Champions League. Αλλά μέχρι το χειμώνα η Τσέλσι είτε κουράστηκε, είτε απλά έπεσε σε μια λειτουργική ύφεση. Αυτό ήταν ιδιαίτερα έντονο στον τελευταίο γύρο, στις 26, όταν οι  «μπλε» εντός έδρας κατάφεραν να χάσουν από τη Σαουθάμπτον, έναν μαχητή για επιβίωση. Και αυτή είναι η 5η ήττα των «αριστοκρατών» στην Πρέμιερ Λιγκ. Αλλά, από την άλλη πλευρά, ο Λάμπαρντ έχει δίκαιο στο ότι: τέτοια αποτελέσματα στο «Stamford Bridge» μέχρι το τέλος του έτους τον Αύγουστο θα μπορούσαν μόνο να ονειρεύονται. Η ομάδα αντιμετώπισε πολύ ήρεμα την Τότεναμ πριν από μια εβδομάδα.

Προηγούμενοι αγώνες

Η τελευταία φορά που συναντήθηκαν σύλλογοι από το Λονδίνο ήταν… στο Μπακού! Μεταξύ τους παίχτηκε η νίκη στο Europa League, και οι «αριστοκράτες», ακόμα και με τον Σάρι, νίκησαν τους «κανονιέρηδες» με σκορ 4:1.

Πρόβλεψη

Είναι σημαντικό και για τα δύο κλαμπ να τερματίσουν το ημερολογιακό έτος με νίκη. Και μέχρι στιγμής, παρά την εμφάνιση νέου τεχνικού της Άρσεναλ, οι πιθανότητες των φιλοξενούμενων φαίνονται πιο ρεαλιστικές. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Τέλσι με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,78.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *