The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Τσέλσι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Arsenal-1901

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Emirates, Λονδίνο

Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας του επόμενου Σαββατοκύριακου θα είναι μονομαχία μεταξύ της Άρσεναλ και της Τσέλσι. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τους “μπλε” πολύ μικρό φαβορί, ωστόσο, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στο γεγονός ότι η Άρσεναλ στο επόμενο παιχνίδι θα δώσει σίγουρα μάχη, στην έδρα τους οι “κανονιέρηδες” παίζουν πολύ δυνατά, δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι οι “αριστοκράτες” θα καταφέρουν να αντέξουν την πίεση στο επερχόμενο παιχνίδι.

Στην πέμπτη θέση

Η Άρσεναλ δεν άντεξε το φορτίο της πιο δύσκολης περιόδου στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Η ομάδα του Εμέρι έχασε αρκετούς σημαντικούς αγώνες, συμπεριλαμβανομένου αγώνα με την Γουέστ Χαμ στον τελευταίο γύρο με σκορ 0:1. Οι “ερυθρόλευκοι” στην κατάταξη του πρωταθλήματος βρίσκονται στην πέμπτη θέση, χάνουν έξι βαθμούς στον μελλοντικό αντίπαλό τους και σε περίπτωση ήττας στο επόμενο παιχνίδι αυτό το χάντικαπ θα αυξηθεί έως 9 βαθμούς. Σε μια τέτοια κατάσταση οι πιθανότητες πρόκρισης της Αρσεναλ στο Τσάμπιονς Λιγκ θα τείνουν στο μηδέν.

Καλά αποτελέσματα

Στους τελευταίους πέντε αγώνες η Τσέλσι έχασε μόνο μία φορά, στον πρώτο ημιτελικό αγώνα του Λιγκ Καπ από τη Τότεναμ με σκορ 0:1. Επίσης κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου σημειώθηκαν νίκες πάνω στην Κρίσταλ Πάλας, τη Νότιγχαμ Φόρεστ και τη Νιούκαστλ, ισοπαλία με τη Σαουθάμπτον στο εντός έδρας αγώνα. Σε γενικές γραμμές η τρέχουσα κατάσταση των “μπλε” μπορεί να ονομαστεί καλή, ωστόσο, πρέπει να δώσουμε προσοχή στο γεγονός ότι στο επερχόμενο παιχνίδι η Τσέλσι μπορεί να ικανοποιηθεί με την ισοπαλία.

Πρόβλεψη

Η Άρσεναλ θα κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να νικήσει τον αντίπαλό της στο επόμενο παιχνίδι, σε αυτό το κομμάτι της σεζόν ο αγώνας με την Τσέλσι για τους “κανονιέρηδες” είναι ο πιο σημαντικός, η ομάδα του Εμέρι θα ρίξει όλη τη δύναμή της για να επιτύχει το επιθυμητό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: η Άρσεναλ δε θα χάσει με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *