The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Σπόρτινγκ Λισαβόνας: προγνωστικά για τον αγώνα

Арсенал-Спортинг-16.03

Γιουρόπα Λιγκ – Γύρος των 16 – Φάση 2 από 2

Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023, 10:00 μ.μ.

Στάδιο Έμιρεϊτς

Την Πέμπτη θα γίνουν και πάλι αρκετοί ποδοσφαιρικοί αγώνες, τουλάχιστον όσον αφορά τα ευρωπαϊκά κύπελλα. Μεταξύ άλλων θα παίξει και ο μεγιστάνας από την Αγγλία, η Άρσεναλ, η οποία θα φιλοξενήσει τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Τι θα καταφέρουν οι παίκτες του Μίκελ Αρτέτα; Ο ιστότοπος δημοσιεύει λεπτομερή πρόγνωση για τον αγώνα στις 16 Μαρτίου 2023.

Η Άρσεναλ, όπως φαίνεται, προσπαθεί ακόμα να παίξει στη διεθνή σκηνή με «μεσαία» σύνθεση

Οι «κανονιέρηδες» μπόρεσαν να περάσουν τη φάση των ομίλων με λίγο αίμα. Παρά το γεγονός ότι εκεί είχαν ένα αρκετά δύσκολο σύνολο αντιπάλων: την πρωταθλήτρια Ελβετίας, Ζυρίχη, την αξέχαστη από την περασμένη σεζόν Μπόντο/Γκλιμτ και, κυρίως, την έμπειρη Αϊντχόφεν. Ακόμη και οι παίκτες του πάγκου μπόρεσαν να κερδίσουν 5 νίκες σε 6 αγώνες, κερδίζοντας την 1η θέση. Τώρα, προφανώς, η Πρέμιερ Λιγκ παραμένει προτεραιότητα, και αυτό είναι κατανοητό, γίνεται αγώνας για το χρυσό, με την ίδια τη Μάντσεστερ Σίτι. Κόντρα στους Πορτογάλους στη Λισαβόνα έπαιξαν ξανά παίκτες όπως οι Τέρνερ, Κίβερ, Φάμπιο Βιεϊρά, όπως και προφανώς οι βασικοί, συμπεριλαμβανομένου του Ζιντσένκο. Ως αποτέλεσμα, πήραν ένα στρατηγικά επιτυχημένο αποτέλεσμα, 2-2.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας θα ποντάρει σίγουρα στο Γιουρόπα Λιγκ

Τα «λιοντάρια» στην εγχώρια αρένα αποτυγχάνουν στην τρέχουσα σεζόν. Ο ένδοξος και φιλόδοξος σύλλογος της πρωτεύουσας, που κέρδιζε πρόσφατα τον τίτλο του πρωταθλήματος, βρίσκεται πλέον στην 4η θέση, ακόμη και πίσω από την Μπράγκα. Και την ίδια στιγμή αποκλείστηκε από τα δύο κύπελλα. Είναι αδύνατο να συμπεριληφθούν στο ενεργητικό οι εμφανίσεις στο Champions League, γιατί, έχοντας χάσει εντός έδρας στον τελευταίο γύρο, τελικά τερμάτισαν μόλις 3οι, χάνοντας από τον άμεσο ανταγωνιστή, μια πρωτοεμφανιζόμενη στη διοργάνωση, την Άιντραχτ. Αξιοσημείωτο είναι ότι και στους 32 ξεκίνησαν με ισοπαλία εντός έδρας, αλλά στη συνέχεια κέρδισαν εκτός έδρας 4:0 κιόλας. Τότε όμως ο αντίπαλος ήταν η Μίντιλαντ.

Προηγούμενοι αγώνες

Πριν από την επερχόμενη συνάντηση οι ομάδες έπαιζαν το 2018. Τότε η Άρσεναλ κέρδισε 1-0 εντός έδρας και μετά σημείωσε εντός έδρας ισοπαλία χωρίς τέρματα.

Πρόβλεψη

Οι «κανονιέρηδες» θα είναι το φαβορί στο εντός έδρας παιχνίδι, αλλά είναι απίθανο να βγουν με βασική σύνθεση. Ποντάρουμε σε ουδέτερο over 2,5 με απόδοση 1,71).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *