The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Σλάβια Πράγας: πρόβλεψη για τον αγώνα

Арсенал-Славия-08.04

Europa League – Προημιτελικός – Φάση 1 από 2

Πέμπτη, 8 Απριλίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Έμιρεϊτς

Την Πέμπτη θα παιχτούν προημιτελικοί του Europa League. Η Άρσεναλ Λονδίνου θα φιλοξενήσει την Σλάβια Πράγας. Θα μπορέσουν οι Τσέχοι να αποδείξουν τη φήμη τους ως τρόμος των Βρετανών;

Η Άρσεναλ μπορεί να σώσει τη σεζόν μόνο μέσω του Europa League

Οι «κανονιέρηδες» αγωνίζονται να ανακτήσουν καλά αποτελέσματα στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Την περασμένη σεζόν δεν διεκδικούσαν και το τοπ-4, επιπλέον, δεν θα υπήρχε εισιτήριο στο Europa League εάν δεν υπήρχε νίκη στο κύπελλο. Τώρα δεν μπορεί πλέον να επαναληφθεί, η ομάδα αποκλείστηκε από την κλήρωση. Στην Πρέμιερ Λιγκ τα αποτελέσματα είναι ακόμη πιο αδύναμα από ό, τι το 2019/2020. Το Σάββατο η ομάδα εντός έδρας νικήθηκε με συντριπτικό σκορ 0-3 από τη Λίβερπουλ, από το ντεμπιτάντ της φετινής σεζόν Gabriel Magallanes ο Salah και η παρέα του έκανα ρεζίλι. Τώρα γίνεται πλέον σαφές ότι Μικέλ Αρτέτα και οι παίκτες του μπορούν να κερδίσουν κάτι μόνο στο Europa League. Αν και εκεί, τόσο η Μπενφίκα όσο και ο Ολυμπιακός δημιούργησαν προβλήματα για το φαβορί.

Τελευταίος εκπρόσωπος στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό όλης της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης

Η Σλάβια Πράγας παραμένει η κύρια δύναμη στην Τσεχία, εκεί περισσότερο από σίγουρα προχωράνε προς τον επόμενο τίτλο του πρωταθλήματος. Αλλά τώρα αποδεικνύεται ότι υποστηρίζεται από επιτυχίες στη διεθνή σκηνή. Και τα τελευταία χρόνια η ομάδα της Πράγας έδειχνε αξιοπρεπές αποτέλεσμα. Τώρα τους παίκτες του Trpishovski δεν χαλάει ούτε από μια αρκετά βαριά κλήρωση. Και στους 32 και στους 16 η Σλάβια έχει ήδη επισκεφτεί το Ηνωμένο Βασίλειο, ωστόσο, στο πλαίσιο αμοιβαίων συναντήσεων. Ως αποτέλεσμα πρώτα αποκλείστηκε η Λέστερ και μετά η Rangers Γλασκόβης. Και τους δύο κέρδισαν με σκορ 2-0, υπήρξαν πολλά σκάνδαλα με τους Σκωτσέζους: πρώτα ο Ρουφ εγκατέλειψε το γήπεδο για αγενής συμπεριφορά απέναντι στο τερματοφύλακα, και στη συνέχεια ο Κάμαρα φέρεται να προσβλήθηκε για φυλετικούς λόγους από τον Κούντελα και μετά τον αγώνα τον βρήκε και ξυλοκόπησε. Ωστόσο, το βασικό είναι ότι οι Τσέχοι έχουν προχωρήσει παραπέρα, και οι παίκτες του Steven Gerrard μπορούν τώρα να γιορτάσουν το πολυαναμενόμενο τίτλο στο πρωτάθλημα.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Σλάβια θα έχει κάτι να εκδικηθεί: το 2007, στο Champions League, έχασε 0-7 στο Λονδίνο. Βέβαια μετά εντός έδρας κατάφερε να σημειώσει λευκή ισοπαλία.

Πρόβλεψη

Οι φορείς στοιχημάτων θεωρούν ότι την Άρσεναλ φαβορί εδώ, αλλά είναι προφανές ότι δε θα έχουμε την επανάληψη της παλιάς συντριπτικής ήττας. Οι Βρετανοί δεν είναι οι ίδιοι και οι Τσέχοι έχουν ανεβάσει ρυθμούς. Στοιχηματίζουμε στους φιλοξενούμενους με χάντικαπ +1 με απόδοση 1,93.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *