The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Арсенал-МанчестерСити-15.12b

Πρωτάθλημα Αγγλίας                                             

Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2020, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Έμιρεϊτς

Στην Αγγλία ολόκληρο το πρόγραμμα της νέας περιοδείας στην Πρέμιερ Λιγκ χωρίζεται μόλις σε δύο μέρες. Η Κυριακή θα είναι πιο γεμάτη. Τότε η Άρσεναλ θα παίξει με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Θα μπορέσουν οι «κανονιέρηδες» να πάρουν ξανά το μέγιστο στην έδρα τους;

Η Άρσεναλ πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί να συνεχίσει να παίρνει το μέγιστο

Οι «κανονιέρηδες» προσπαθούν να αποδείξουν στην πράξη ότι η πολύ χάλια περασμένη σεζόν δεν θα ξανασυμβεί. Και οι παίκτες του Μικέλ Αρτέτα ξεκίνησαν υπέροχα στο νέο διαγωνισμό. Κατάφεραν ακόμη και να νικήσουν τη Λίβερπουλ, ωστόσο, μόνο στο Σούπερ Καπ και μόνο στη διαδικασία των πέναλτι. Αλλά μετά από αυτό ο σύλλογος του Λονδίνου ξεπέρασε με αυτοπεποίθηση τόσο τη Φούλαμ όσο και την Γουέστ Χαμ στους αρχικούς γύρους. Βέβαια τη Δευτέρα η Άρσεναλ έχασε από τη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ. Σε γενικές γραμμές οι «κόκκινοι» ήταν σαφώς πιο δυνατοί εκεί, πίεσαν τον αντίπαλο σχεδόν στην περιοχή του πέναλτι και κέρδισαν 3-1. Αλλά άγνωστο πώς θα είχε τελειώσει ο αγώνας αν ο Lacazette θα μπορούσε να νικήσει τον Alisson 1 στο 1 και να ισοφαρίσει το σκορ στο 2ο ημίχρονο.

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ δικαιολογεί μέχρι τώρα τις προβλέψεις των σκεπτικιστών

Η ομάδα ήταν μια από τις ανακαλύψεις την περασμένη σεζόν. Αλλά είναι η Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ και προσαρμόζονται γρήγορα σε όλες τις ομάδες και τα δυνατά τους σημεία. Κάτι καινούριο Ο Κρις Γουάιλντερ δεν κατάφερε ακόμη να βρει. Καθώς και η σύνθεση είναι κάπως περίεργη, για να μην πούμε «αδύναμη»: πολλοί ανέβηκαν με την ομάδα από την Λιγκ 1. Αξίζει να σημειωθεί ότι την ίδια στιγμή, δεν εμφανίστηκαν νεοεισερχόμενοι τις τελευταίες εβδομάδες, φαίνεται ότι η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ απλώς δεν έχει χρήματα για αυτούς. Η ομάδα αποκλείστηκε από το Λιγκ Καπ, χάνοντας στο πέναλτι από τον πρώτο αντίπαλο (ωστόσο, ήταν εκπρόσωπος της Πρέμιερ Λιγκ, Μπέρνλι). Στην αρχή του πρωταθλήματος δεν είναι δυνατόν με τίποτε ούτε να αρπάξει βαθμούς, ούτε καν να σκοράρει. 0-2 με την Γουλβς μπορεί να εξηγηθεί από τη δύναμη του αντιπάλου, αλλά μετά από αυτό σημειώθηκε 0-1 με πιθανούς ανταγωνιστές στον αγώνα για επιβίωση, τη Φούλαμ και Λιντς. Προηγούμενοι αγώνες

Ο νεοφερμένος την περασμένη σεζόν χαλάσει καλά το αίμα στους «κανονιέρηδες». Στο πρωτάθλημα η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ κατάφερε να πάρει 4 πόντους σε προσωπικούς αγώνες. Μόνο στο Κύπελλο η Άρσεναλ κέρδισε στους προημιτελικούς, με τον Σεμπάλλο να σημειώνει το αποφασιστικό γκολ στο 91ο λεπτό.

Πρόβλεψη

Η Άρσεναλ ανεβάζει τους ρυθμούς σταδιακά, ενώ η Σέφιλντ φαίνεται εξαιρετικά αδύναμη. Σε αυτό το ζευγάρι μπορείτε να στοιχηματίσετε στους «κανονιέρηδες» με χάντικαπ -1 (αποδόσεις – 2,08).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *