The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Νιούκασλ Γιουνάιτεντ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Arsenal-NewcastleUnited-16.02b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020, 6:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Έμιρεϊτς

Σας προτείνουμε την πρόβλεψη για τον αγώνα Άρσεναλ – Νιούκασλ Γιουνάιτεντ. Ποιος θα είναι πιο ισχυρός στη μάχη των γειτόνων στην κατάταξη; Ο ιστότοπός μας προσφέρει τη δική της πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση.

Οι «κανονιέρηδες» δεν μπορούν να ανέβουν σε νέο επίπεδο

Η εποχή μετά την αποχώρηση του Βενγκέρ στην Άρσεναλ δεν φαίνεται η καλύτερη, ο Unai Emery δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες, τώρα έδωσαν την ευκαιρία στον Αρτέτα. Προς το παρόν με νέο μέντορα οι «κανονιέρηδες» πάλι δεν εντυπωσιάζουν, μία ήττα, μία νίκη και πέντε ισοπαλίες. Η ομάδα έφτασε στους 16 του Κυπέλλου Αγγλίας. Η Άρσεναλ είναι μόνο η δέκατη στην κατάταξη με διαφορά τερμάτων -2. Η διαφορά από τις πρώτες τέσσερες αποτελεί 10 μονάδες. Η ομάδα πρέπει να προσπαθήσει να προκριθεί στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα, στο Champions League θα προκριθεί μόνο αν κερδίσει το Europa League. Μέχρι στιγμής ο Αρτέτα είναι σε δοκιμασία, αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα είναι σε θέση να εργαστεί για πολύ καιρό στο σύλλογο.

Οι «καρακάξες» βγάζουν το μέγιστο από τον εαυτό τους

Η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να θέσει υψηλούς στόχους, αυτό δεν επιτρέπει προς στιγμήν η σύνθεση και οι οικονομικές δυνατότητες. Αν και υπήρχαν κουβέντες για την πώληση του συλλόγου σε πλούσιους ιδιοκτήτες, αν όλα πάνε καλά, ίσως οι «καρακάξες» θα μπορέσουν να γίνουν η νέα Μάντσεστερ Σίτι. Προς το παρόν η ομάδα είναι 12η στην κατάταξη, έχοντας τον ίδιο αριθμό βαθμών με τον επερχόμενο αντίπαλο. Η ομάδα είναι τώρα σε αρκετά καλή κατάσταση, έχει σερί των τεσσάρων αγώνων χωρίς ήττες, αν και τρεις από αυτούς έληξαν με ισοπαλία. Οι «καρακάξες» έφτασαν επίσης στους 16 του Κυπέλλου Αγγλίας, μόνο στην παράταση νικήθηκε η Oxford United. Η ομάδα έχει πολλές απώλειες προσωπικού, καθώς οι εννέα παίκτες θα χάσουν τη συνάντηση λόγω τραυματισμών.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους στον πρώτο γύρο αυτής της κλήρωσης της Premier League, ο οποίος τελείωσε με την εκτός έδρας νίκη για την Άρσεναλ με σκορ 1-0.

Πρόβλεψη

Αυτός ο αγώνας στο μέλλον δεν φαίνεται να είναι ο πιο εντυπωσιακός. Η Άρσεναλ θα παίξει για να κερδίσει, προσπαθώντας να σπάσει την οργανωμένη άμυνα των «καρακαξών». Η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ θα δώσει την μπάλα, προσπαθώντας να παίξει στην αντεπίθεση. Με αυτή την εικόνα του παιχνιδιού δεν περιμένουμε μεγάλο αριθμό γκολ. Ποντάρουμε στο σύνολο είναι κάτω από 2.5 γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2.5 γκολ με απόδοση 2,14.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *