The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Νιούκασλ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Арсенал-Ньюкасл-18.01b

Πρωτάθλημα Αγγλίας                                

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Έμιρεϊτς

Οι λάτρες των στοιχημάτων γνωρίζουν ότι η Δευτέρα δεν είναι η πιο κατάλληλη μέρα για στοιχήματα, υπάρχουν λίγα γεγονότα εδώ και η επιλογή είναι μικρή. Ο ιστότοπός μας έχει προετοιμάσει την πρόβλεψη για τον αγώνα Άρσεναλ – Νιούκασλ.

Η Άρσεναλ προσπαθεί να καλύψει τη διαφορά

Ο σύλλογος του Λονδίνου έχει στενοχωρήσει τους οπαδούς του πολλές φορές και κατέβηκε στο δεύτερο μισό της κατάταξης. Τον τελευταίο καιρό τα πράγματα βελτιώθηκαν, οι παίκτες του Αρτέτα έχουν σημειώσει ένα ωραίο σερί τριών συνεχόμενων νικών στο πρωτάθλημα. Αλλά στον τελευταίο γύρο το σερί αυτό διακόπηκε, η Άρσεναλ δεν μπόρεσε να νικήσει την Κρίσταλ Πάλας στο ντέρμπι – 0: 0. Η ομάδα καταλαμβάνει την 11η θέση και είναι πολύ πιθανό να κερδίσει ξανά τη διαφορά με τους υποψηφίους για τα ευρωπαϊκά κύπελλα στον δεύτερο γύρο. Η Άρσεναλ έχει τα πάντα για να αγωνιστεί για το τοπ-4, αν και μπορεί να υπάρχουν προβλήματα στο αποδυτήριο.

Οι «καρακάξες» ξέχασαν πότε κέρδιζαν

Η Νιούκασλ είναι μόλις 15η στην κατάταξη, αν και η διαφορά από τη ζώνη υποβιβασμού είναι αρκετά ασφαλές – 7 βαθμοί. Οι «καρακάξες» έχουν να κερδίσουν εδώ και έξι αγώνες στη σειρά και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ο σύλλογος κατάφερε να αποκλειστεί από το League Cup και το FA Cup. Η ομάδα δεν μπορούσε να θέσει υψηλούς στόχους για τον εαυτό της, εδώ σπάνια ξοδεύουν χρήματα για ενίσχυση, το κύριο πράγμα είναι να παραμείνει στη δόξα. Μέχρι στιγμής η Νιούκασλ δεν κινδυνεύει, αν και ήρθε η ώρα να σταματήσει η πτώση της, επειδή είναι δυνατόν να φτάσει στον αγώνα για επιβίωση. Κατά τη διάρκεια του σερί χωρίς νίκες ο σύλλογος κατάφερε να παίξει ισοπαλία με τη Λίβερπουλ 0:0. Οι «καρακάξες» έχασαν τον τελευταίο αγώνα τους με τον κύριο αουτσάιντερ Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 0:1.

Προσωπικές συναντήσεις

Την περασμένη σεζόν οι «κανονιέρηδες» σημείωσαν δύο ξηρές νίκες έναντι των αντιπάλων τους – 1:0 και 4:0. Οι ομάδες έπαιξαν μαζί και αυτή τη σεζόν, στο FA Cup, όπου η Άρσεναλ κατάφερε να κερδίσει σε παράταση με σκορ 2:0.

Πρόβλεψη

Στα χαρτιά, η Άρσεναλ είναι το φαβορί και στοιχηματίζουν ενεργά στους «κανονιέρηδες», δεδομένου ότι η απόδοση στους Λονδρέζους έχει μειωθεί σημαντικά. Το στοίχημα για την καθαρή επιτυχία των γηπεδούχων δεν είναι καν απολύτως οικονομικό. Θεωρούμε σκόπιμο εδώ να στοιχηματίσουμε στο γεγονός ότι οι σύλλογοι δεν θα μπορούν να ανταλλάσσουν γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο ομάδες δε θα σκοράρουν με απόδοση 1,71.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *