The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Νιουκάσλ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

001-Arsenal-NewcastleUnited-01.04

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Emirates Stadium, Λονδίνο

Δευτέρα, 1 Απριλίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τη Δευτέρα 1 Απριλίου στο Λονδίνο θα πραγματοποιηθεί ο τελικός αγώνας του 32ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, όπου θα συναντηθούν οι παίκτες της τοπικής Άρσεναλ και της Νιουκάσλ Γιουνάιτεντ. Οι γηπεδούχοι είναι σαφώς ανώτεροι από τους φιλοξενουμένους, αλλά αν είναι όλα τόσο απλά εδώ; Ας καταλάβουμε μαζί, διαβάζοντας τη πρόβλεψή μας για τον αγώνα Άρσεναλ – Νιουκάσλ Γιουνάιτεντ.

Ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού

Αυτή τη στιγμή η Άρσεναλ βγήκε στην 4η θέση της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, αλλά ταυτόχρονα η ομάδα είναι μόνο 1 βαθμό πίσω από την τρίτη θέση στο τουρνουά. Συνολικά η ενδεκάδα του Ουνάι Εμέρι έχει κερδίσει 60 βαθμούς στους 30 αγώνες, σημειώνοντας 18 νίκες και 6 ισοπαλίες. Αλλά εντός έδρας οι Λονδρέζοι κέρδισαν 13 αγώνες από τους 16! Επιπλέον, τώρα στην έδρα τους οι “Κανονιέρηδες” παίζουν εξαιρετικά – η ομάδα κέρδισε τους 6 τελευταίους αγώνες με συνολικό σκορ 17:2!

Καλό σερί αγώνων, αλλά όχι εκτός έδρας

Ταυτόχρονα, η Νιουκάσλ Γιουνάιτεντ είναι η συνηθισμένη μεσαία ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, η οποία καταλαμβάνει τη 13η θέση της κατάταξης. Συνολικά, κατά τη διάρκεια της σεζόν, η ενδεκάδα του Ραφαέλ Μπενίτεθ κατάφερε να σημειώσει 9 νίκες και 8 ισοπαλίες, χάνοντας τους υπόλοιπους 14 αγώνες. Επιπλέον, εκτός έδρας οι «καρακάξες» κέρδισαν μόλις 2 αγώνες από τους 15 στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Ναι, τον τελευταίο καιρό η ομάδα κερδίζει πολύ και σχεδόν δεν χάνει (μία ήττα στους 7 τελευταίους αγώνες), αλλά εκτός έδρας οι παίκτες είναι πολύ πιο αδύναμοι.

Πρόβλεψη

Η Άρσεναλ παίζει εξαιρετικά μπροστά στους οπαδούς της, αλλά η Νιουκάσλ Γιουνάιτεντ εκτός έδρας μόνο χάνει. Αλλά σε γενικές γραμμές οι “κανονιέρηδες” είναι πιο ισχυροί από τις “καρακάξες”, πράγμα που σημαίνει ότι δεν πρέπει να περιμένετε ίσο παιχνίδι. Αυτός είναι ο λόγος που έχει νόημα να στοιχηματίσετε στους γηπεδούχους που δεν έχουν το δικαίωμα να σκοντάψουν σε έναν τόσο απλό αγώνα γι’ αυτούς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: νίκη της Άρσεναλ με απόδοση 1,42.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *