The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Νάπολι: πρόβλεψη για τον αγώνα

005-Arsenal-Napoli-11.04

ΟΥΕΦΑ  Γιουρόπα Λιγκ – Προημιτελικός – Φάση 1 από 2

Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Έμιρεϊτς, Λονδίνο

Την Πέμπτη 11 Απριλίου στο Λονδίνο θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας του προημιτελικού του Γιουρόπα Λιγκ μεταξύ της τοπικής Αρσεναλ και της ιταλικής Νάπολι. Είναι το πιο ενδιαφέρον ζευγάρι σε αυτό το στάδιο του τουρνουά, οπότε σας συνιστούμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Άρσεναλ εναντίον Νάπολι.

Καθαρά ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού

Αυτή τη στιγμή η Άρσεναλ φαίνεται καλή, αν και την Κυριακή έχασε από την Έβερτον εκτός έδρας (1:0). Στην ουσία όλη η δύναμη των “κανονιέρηδων” είναι στους εντός έδρας αγώνες. Έτσι, η ομάδα κέρδισε τα τελευταία 7 εντός έδρας παιχνίδια, παίζοντας με συνολικό σκορ 19:2. Δηλαδή, οι Λονδρέζοι υλοποιούν τέλεια τις ευκαιρίες στην έδρα τους, καθώς και κρατάνε την άμυνα πολύ καλά. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο Ουνάι Εμέρι ειδικεύεται στο Γιουρόπα Λιγκ, καθώς και τα δύο εντός έδρας παιχνίδια στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ υπό την ηγεσία του η ομάδα κέρδισε ήρεμα: 3:0 με την BATE και 3:0 με τη Ρεν.

Τον Απρίλιο ξεκίνησε η ύφεση

Την ίδια στιγμή η Νάπολι δεν είναι καθόλου εντυπωσιακή τώρα, που προκαλεί μόνο απογοήτευση. Στους δύο τελευταίους αγώνες η ενδεκάδα του Κάρλο Αντσελότι απέτυχε ειλικρινά – η εκτός έδρας ήττα από την Έμπολι (2:1) και η εντός έδρας ισοπαλία με τη Τζένοα (1:1). Και γενικά, στους τελευταίους οχτώ αγώνες οι Ναπολιτάνοι κέρδισαν μόνο 3 φορές. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι εκτός έδρας η “παρτενοπέι” παίξει χειρότερα, έχοντας κερδίσει μόνο 3 αγώνες από τους τελευταίους 10. Επίσης μην ξεχνάτε ότι στον προηγούμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ εκτός έδρας η ομάδα έχασε από Σάλτσμπουργκ με σκορ 3:1, παραλίγο δεν αποκλείστηκε από το τουρνουά.

Πρόβλεψη

Η Άρσεναλ είναι σε άριστη κατάσταση, ειδικά όταν παίζει μπροστά στους οπαδούς της. Ενώ η Νάπολι τώρα δεν εντυπωσιάζει και είναι απίθανο να μπορέσει να δείξει κάτι σε ξένη έδρα. Έτσι από αυτή τη συνάντηση είναι πιο λογικό να περιμένουμε την κυριαρχία των γηπεδούχων και είναι καλύτερο να στοιχηματίσουμε σε αυτούς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Άρσεναλ ή ισοπαλία με απόδοση 1,44.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *