The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Μπράιτον: πρόβλεψη για τον αγώνα

Арсенал-Брайтон-09.11

Λιγκ Καπ Αγγλίας

Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2022, 9:45 μ.μ.

Στάδιο Έμιρεϊτς

Στο πλαίσιο των 32 του Λιγκ Καπ Αγγλίας, η κλήρωση συγκέντρωσε τη φιλόδοξη Άρσεναλ και την Μπράιτον.

Άρσεναλ

Για όλη τη σεζόν, η Άρσεναλ έκανε μόνο λάθη αστοχίες σε όλες τις διοργανώσεις, χάρη σ’ αυτό το γεγονός ηγείται θριαμβευτικά στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ προκρίθηκε και στους 16 του Γιουρόπα Λιγκ. Την παραμονή οι «κανονιέρηδες» πήραν μια πολύ δύσκολη νίκη με 1:0 επί της Τσέλσι και πριν από αυτήν σημείωσαν όχι λιγότερο σημαντικές επιτυχίες με Ζυρίχη (1:0) και Νότιγχαμ (5:0).

Μπράιτον

Υπό τον Ντε Ζέρμπι, η Μπράιτον παραμένει στην έβδομη θέση της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ, όπου τελικά ενισχύθηκε μετά από θεαματικές νίκες κόντρα σε Τσέλσι (4:1) και Γουλβς (3:2). Σημειώνω ότι οι «γλάροι» έχουν ήδη ξεκινήσει στο Λιγκ Καπ, όπου έσπασαν την αντίσταση της σεμνής Φόρεστ Γκριν – 3:0.

Πρόβλεψη

Το φαβορί αυτού του ζευγαριού είναι αναμενόμενα η Άρσεναλ, η οποία αυτή τη σεζόν δεν έχει χάσει ακόμη βαθμούς στην έδρα της. Ωστόσο, η Μπράιτον έχει επίσης εντυπωσιακές δυνατότητες στην επίθεση, οπότε περιμένω γκολ και από τις δύο πλευρές. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,82.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *