The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Μπενφίκα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Арсенал-Бенфика-25.02b

Γιουρόπα Λιγκ – Γύρος των 32 – Φάση 2 από 2

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021, 7:55 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Καραϊσκάκη

Σας προσφέρουμε πρόβλεψη για τη δεύτερη φάση της αναμέτρησης Άρσεναλ – Μπενφίκα στο πλαίσιο του γύρου των 32 του Europa League.

Οι «κανονιέρηδες» χρειάζονται πραγματικά το Europa League

Η Άρσεναλ δεν τα πηγαίνει καλά στην Πρέμιερ Λιγκ, το Europa League είναι σχεδόν ο μόνος τρόπος για να σωθεί η σεζόν και η φήμη. Στο πρωτάθλημα ο σύλλογος βρίσκεται μόνο στην 11η θέση, στον τελευταίο γύρο ηττήθηκε από τη ΜανΣίτι με σκορ 0:1. Θα είναι δύσκολο για τους «κανονιέρηδες» να φτάσουν απλά στη ζώνη των ευρωπαϊκών κυπέλλων, και μιλάμε για την κορυφή-4. Αποκλεισμός από το Europa League δεν θα συγχωρεθεί στον Αρτέτα, ο σύλλογος πρέπει να αγωνιστεί για αυτό το τρόπαιο.

Η Μπενφίκα αποτυγχάνει στη σεζόν

Οι Λισαβόνιοι επίσης δεν τα πάνε καλά, ο ανταγωνισμός στην Πορτογαλία δεν είναι τόσο σκληρός όσο στην Αγγλία και ο σύλλογος είναι μόνο τέταρτος, 4 βαθμούς πίσω από την τρίτη θέση και 15 βαθμούς πίσω από τον ηγέτη. Η Μπενφίκα κατάφερε να σημειώσει μόνο μία νίκη στους επτά τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος. Στον τελευταίο γύρο δεν κατάφεραν να νικήσουν ούτε έναν από τα αουτσάιντερ την Farense – 0:0. Οι «αετοί» είναι σε πολύ κακή κατάσταση, οπότε δεν υπάρχουν προϋποθέσεις για σημαντική ανακάλυψη στο Europa League.

Η πρώτη συνάντηση

Στην πρώτη συνάντηση οι ομάδες δεν έδειξαν θεαματικό ποδόσφαιρο, καθώς φοβόταν πολύ η μια την άλλη. Η Μπενφίκα έκανε ένα σοβαρό στοίχημα στην άμυνα με 3-5-1-1, ενώ οι Λονδρέζοι έπαιξαν το κλασικό 4-4-2. Η Άρσεναλ φαινόταν προτιμότερη, αλλά το πορτογαλικό γκραντ άνοιξε το σκορ, το πέναλτι εκτελέστηκε από τον Πίτσι στο 55ο λεπτό. Οι «αετοί» είχαν στο προβάδισμα για δύο λεπτά, έως ότου να ισοφαρίσει ο Saka, δεν υπήρχαν άλλα γκολ στον αγώνα – 1:1.

Πρόβλεψη

Ο αγώνας θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο στην Ελλάδα, όπως ήταν στον πρώτο αγώνα. Το κλαμπ του Λονδίνου θεωρείται φαβορί αυτής της μάχης, εκτός από αυτό οι «κανονιέρηδες» θα ικανοποιηθούν ακόμη και με λευκή ισοπαλία. Η Μπενφίκα θα προσπαθήσει ξανά να παίξει όσο το δυνατόν ακριβέστερα στην άμυνα, αν και είναι υποχρεωμένη να σκοράρει. Σας προσφέρουμε να στοιχηματίσετε σε σαφή νίκη της Άρσεναλ με απόδοση 1,84.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *