The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Μπάγερν Μονάχου: πρόβλεψη για τον αγώνα

Bayern's Thiago Alcantara, right, is challenged by Arsenal's Granit Xhaka during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Arsenal and Bayern Munich at the Emirates Stadium in London, Tuesday, March 7, 2017. (AP Photo/Frank Augstein)

Διεθνές Κύπελλο Πρωταθλητριών

Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019, 6:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Dignity Health Sports Park

Τη νύχτα της Πέμπτης, 18 Ιουλίου, η Καλιφόρνια θα φιλοξενήσει έναν από τους αγώνες του Διεθνούς Κυπέλλου Πρωταθλητριών 2019, στον οποίο θα συναντηθούν αγγλικός και γερμανικός σύλλογοι Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου. Είναι μεγιστάνες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, αλλά τώρα δεν είναι όλα τέλεια σ’ αυτούς. Επομένως, σας συνιστούμε να διαβάσετε πλήρως την πρόβλεψη για τον αγώνα Άρσεναλ εναντίον Μπάγερν Μονάχου.

Πώς να προοδεύσεις χωρίς ενίσχυση;

Αυτή τη στιγμή η Άρσεναλ φαίνεται εξαιρετικά γελοία, επειδή η ομάδα έπαιξε μερικούς φιλικούς αγώνες πριν την έναρξη της σεζόν, και ειλικρινά απογοήτευσε. Ναι, η ενδεκάδα του Ουνάι Εμέρι σκοράρει αρκετά, αλλά και χάνουν όχι λιγότερο. Η άμυνα έτσι και αλλιώς είναι το πιο αδύναμο σημείο της ομάδας. Αν θυμάστε, κατά τη διάρκεια της τελευταίας σεζόν, οι «κανονιέρηδες» έχασαν πάρα πολλά περιττά γκολ, και ως αποτέλεσμα και πάλι δεν προκρίθηκαν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Καθώς το καλοκαίρι ο σύλλογος του Λονδίνου δεν έχει λάβει ακόμη ενίσχυση…

Παίκτες του Μονάχου βιάζονται σταδιακά στην κορυφή

Την ίδια στιγμή η Μπάγερν Μονάχου δεν έπαιξε ακόμα φιλικά παιχνίδια, οπότε είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για το επίπεδο της ομάδας. Ωστόσο, πρέπει να καταλάβουμε ότι τα τελευταία χρόνια οι παίκτες του Μονάχου περνούν δύσκολες στιγμές, αλλά σταδιακά συνέρχονται. Τώρα ο Νίκο Κόβατς θα πρέπει να εργαστεί σκληρά, επειδή οι βετεράνοι της ομάδας, Ρόμπιν και Ρίμπερυ, έχουν φύγει. Ταυτόχρονα, στο σύλλογο ήρθαν αρκετοί καλοί νεαροί. Έτσι, σε γενικές γραμμές, οι πρωταθλητές της Γερμανίας έχουν ενισχυθεί, και ακόμη και στον πρώτο αγώνα πρέπει να δείξουν το επίπεδό τους.

Πρόβλεψη

Η Άρσεναλ είναι γενικά ασθενέστερη από τη Μπάγερν Μονάχου, αν και η ομάδα έχει ένα πλεονέκτημα – έχει ήδη πραγματοποιήσει φιλικούς. Αλλά σε αυτούς οι Λονδρέζοι έδειξαν αδύναμη άμυνα, κάτι που μόνο βοηθάει την ισχυρή επίθεση της Μπάγερν Μονάχου. Πιθανότατα, θα έχουμε «ζωντανό» και πολύ παραγωγικό αγώνα και οι παίκτες της Μπάγερν Μονάχους θα πρέπει να ξεκινήσουν να σκοράρουν υπερβολικά. Απλώς έχουν πιο ισχυρή άμυνα, η οποία δεν θα αφήσει έτσι απλά να περάσει γκολ… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το πρώτο γκολ θα σκοράρει η Μπάγερν Μονάχου με απόδοση 1,65.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *