The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: προγνωστικά για τον αγώνα

Арсенал-МанчестерСити-15.02

Πρωτάθλημα Αγγλίας
Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2023, 9:30 μ.μ.
Στάδιο Έμιρεϊτς

Αν και οι αγώνες του Champions League είναι προγραμματισμένοι για την Τετάρτη, το κύριο γεγονός της ημέρας θα γίνει στο πλαίσιο της Premier League, όπου θα αναμετρηθούν οι κορυφαίοι Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων ετοίμασαν οι ειδικοί. του πόρου μας.
Έχουν ωριμάσει οι «κανονιέρηδες» για να κερδίσουν το πρωτάθλημα;
Η Άρσεναλ είχε έναν υπέροχο πρώτο γύρο στην Πρέμιερ Λιγκ αυτή τη σεζόν, και έγινε πραγματική διεκδικητής του τίτλου. Πολλοί σκεπτικιστές εξακολουθούν να μην πιστεύουν ότι οι «κανονιέρηδες» είναι σε θέση να αντέξουν τον ανταγωνισμό με τη Μανσίτι. Οι παίκτες βιώνουν τώρα μια πτώση, στην αρχή έχασαν εκτός έδρας από έναν από τους αουτσάιντερ Έβερτον 0:1, και στον τελευταίο γύρο δεν μπόρεσαν να κερδίσουν την Μπρέντφορντ στο ντέρμπι. Ακόμη και σε τέτοια σενάρια, οι Λονδρέζοι παραμένουν οι κορυφαίοι του πρωταθλήματος, έχοντας προβάδισμα 3 βαθμών έναντι του επικείμενου αντιπάλου, με ένα παιχνίδι στο χέρι. Τέσσερις παίκτες δεν θα αγωνιστούν λόγω τραυματισμών, η απουσία του Γκάμπριελ Ζεσούς θα είναι ιδιαίτερα αισθητή.
Οι «πολίτες» προσπαθούν να μην παρατηρούν εξωτερικά προβλήματα
Πολύς λόγος γινόταν τις τελευταίες μέρες για τη Μανσίτι, αυτό οφειλόταν στο γεγονός ότι ο σύλλογος μπορεί να πληγεί σοβαρά λόγω οικονομικής απάτης. Οι «πολίτες» μπορεί να μην ξεφύγουν μόνο με ένα πρόστιμο, όλα μπορούν να φτάσουν μέχρι την αφαίρεση βαθμών και ακόμη και στέρηση τίτλων που κατακτήθηκαν σε μια συγκεκριμένη περίοδο. Η ομάδα βρίσκεται πλέον στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, όπως ήδη αναφέραμε, με 3 βαθμούς πίσω από τον αρχηγό, ενώ έχει παίξει ένα παιχνίδι παραπάνω. Στον τελευταίο γύρο κατάφερε να νικήσει εντός έδρας την Άστον Βίλα με σκορ 3:1. Ο τραυματισμός δεν θα επιτρέψει σε έναν παίκτη να μπει στον αγωνιστικό χώρο.
Προσωπικές συναντήσεις
Η Άρσεναλ έχασε τις τελευταίες έξι αναμετρήσεις πρόσωπο με πρόσωπο από τους «πολίτες». Η τελευταία μάχη αυτών των ομάδων έγινε πριν από περίπου τρεις εβδομάδες στο Κύπελλο Αγγλίας, τότε η Μάντσεστερ Σίτι πανηγύρισε εντός έδρας νίκη με σκορ 1:0, ενώ η Άρσεναλ σίγουρα δεν φαινόταν χειρότερη.
Πρόβλεψη
Είναι από τις συναντήσεις που προτείνουμε οπωσδήποτε να παρακολουθήσετε, γιατί σε τέτοιες μάχες καθορίζεται η μοίρα του τίτλου πρωταθλήματος. Δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί σε αυτό το ζευγάρι, η Άρσεναλ παίζει εντός έδρας και ο Μανσίτι δείχνει καλύτερος στα τελευταία ματς. Και πάλι, είναι ενδιαφέρον να δούμε τις τακτικές ιδέες του Γκουαρδιόλα και του πρώην βοηθού του Αρτέτα. Θεωρούμε αρκετά λειτουργικό στοίχημα εργασίας στην ανταλλαγή των γκολ που θα σημειωθούν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,69.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *