The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: προγνωστικά για στοίχημα

Арсенал-МанчестерЮнайтед-23.04_cr

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 23 Απριλίου 2022, 2:30 μ.μ.

Στάδιο Έμιρεϊτς

Ανάμεσα στις αναμετρήσεις του Σαββάτου της Premier League ξεχωρίζει ξεκάθαρα η μάχη Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η πρόβλεψη για τον αγώνα παλιών αντιπάλων και άμεσων ανταγωνιστών δημοσιεύεται στον πόρο μας.

Οι «κανονιέρηδες» κυνηγούν το Champions League

Η Άρσεναλ κάποια στιγμή αυτή τη σεζόν φαινόταν υπέροχη, φαινόταν ότι η ομάδα θα τερματίσει εύκολα στην επιθυμητή τετράδα. Δεν κατέστη δυνατή η διατήρηση σταθερών αποτελεσμάτων, η ομάδα γνώρισε τρεις σερί ήττες, ένα δυσάρεστο σερί διεκόπη χάρη σε μια θεαματική νίκη στο ντέρμπι με την Τσέλσι στον τελευταίο γύρο – 4:2. Οι «κανονιέρηδες» είναι πέμπτοι στο πρωτάθλημα, πίσω από την τέταρτη Τότεναμ μόνο σε πρόσθετες μετρήσεις. Υπό τον Αρτέτα, οι Λονδρέζοι δείχνουν ελκυστικό ποδόσφαιρο, αλλά η σεζόν θα κριθεί επιτυχημένη μόνο εάν προκριθούν στο Champions League. Τρεις παίκτες θα χάσουν την επερχόμενη μάχη λόγω τραυματισμών.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκέφτεται ήδη την επόμενη σεζόν

Βλέποντας τους Κόκκινους Διάβολους να παίζουν σκληρά αυτή τη σεζόν, με μια τόσο ισχυρή ομάδα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα έπρεπε να είχε πάει καλύτερα. Τώρα ο σύλλογος διεκδικεί επίσημα μόνο την πρώτη τετράδα, καταλαμβάνοντας την έκτη θέση στην Premier League, η ομάδα είναι τρεις βαθμούς πίσω από την πρώτη τετράδα, έχοντας παίξει ένα παιχνίδι περισσότερο από τους ανταγωνιστές. Στον τελευταίο γύρο, η Μάντσεστερ αναμενόμενα έχασε εκτός έδρας από τη Λίβερπουλ με σκορ 0:4. Ο σύλλογος σκέφτεται ήδη την επόμενη σεζόν, έχοντας ορίσει πρώτο προπονητή τον Τεν Χαγκ, ο οποίος θα ηγηθεί της ομάδας μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Πέντε παίκτες δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν λόγω τραυματισμών.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι σύλλογοι έχουν μια τεράστια ιστορία πρόσωπο με πρόσωπο αντιπαραθέσεων, αν θυμάστε τον πρώτο γύρο, η Μάντσεστερ κέρδισε τη διαδικασία των πέναλτι με σκορ 3:2, τότε ο Κριστιάνο Ρονάλντο σημείωσε ένα διπλό για τους νικητές.

Πρόβλεψη

Μια τέτοια μάχη αξίζει να παρακολουθείται ανεξάρτητα από τη βαθμολογία, εξάλλου και οι δύο σύλλογοι έχουν μεγάλο κίνητρο. Στα χαρτιά, οι «κανονιέρηδες» είναι μικρά φαβορί, υπάρχουν καλοί λόγοι για αυτό, η Άρσεναλ παίζει εντός έδρας και δείχνει πιο ωραία από τον αντίπαλο. Περιμένουμε όμορφο ποδόσφαιρο με αντεπιθέσεις και ποντάρουμε στο over 2,5 με απόδοση 1,91.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *