The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Арсенал-МанчестерЮнайтед-30.01b

Πρωτάθλημα Αγγλίας    

Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021, 7:30 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Αγγλία. Λονδίνο. Στάδιο Emirates

Η κύρια διακόσμηση του εικοστού πρώτου γύρου της Premier League θα είναι η βασική μάχη μεταξύ της Άρσεναλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Άρσεναλ

Η Άρσεναλ απέτυχε εντελώς στην αρχή της σεζόν, αλλά τον τελευταίο καιρό έδειχνε σταθερά ισχυρά αποτελέσματα. Μετά από συναντήσεις με τους Μπράιτον (1:0), Γουέστ Μπρομ (4:0), Κρίσταλ Πάλας (0:0), Νιούκαστλ (3:0) και Σαουθάμπτον (3:1), οι «κανονιέρηδες» με 30 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 26:20 ανέβηκαν στη δέκατη θέση της κατάταξης.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Για μια παρόμοια χρονική περίοδο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σημείωσε επίσης σημαντική πρόοδο. Σημείωσε νίκες επί της Γουλβς (1:0), της Άστον Βίλα (2:1), της Μπέρνλι (1:0) και της Φούλαμ (2:1), καθώς σημείωσε τιμητική ισοπαλία με τη Λίβερπουλ. Ως αποτέλεσμα, η δεύτερη θέση με 40 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 36:25.

Πρόβλεψη

Αυτή τη στιγμή, η Άρσεναλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ομάδες περίπου ίδιου επιπέδου. Σε ένα τέτοιο σενάριο, δεν περιμένω από αυτές τρελό ποδόσφαιρο με υψηλό σκορ, γιατί κανείς δεν θέλει να διακόψει το τρέχον αήττητο σερί. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3 με απόδοση 1,6.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *