The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Λιντς: πρόβλεψη για τον αγώνα

Арсенал-Лидс-14.02b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2021, 6:30 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Έμιρεϊτς

Η Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ είχε πάντα ενδιαφέρουσες συναντήσεις. Και αυτή η περιοδεία δεν θα αποτελεί εξαίρεση. Φυσικά, η εκδήλωση # 1 είναι η μονομαχία μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι του Γκουαρντιόλα και της Τότεναμ του Μουρίνιο. Αλλά, ίσως όχι λιγότερο ενδιαφέρον θα είναι το παιχνίδι της Κυριακής μεταξύ γειτόνων στο βαθμολογικό πίνακα, της Άρσεναλ και της Λιντς. Ο πεπειραμένος Μαρσέλο Μπιέλσα, ο οποίος περνά το πρώτο του έτος στην Πρέμιερ Λιγκ, εναντίον του έμπειρου Μικέλ Αρτέτα. Ποιος θα κερδίσει;

Η Άρσεναλ κρέμεται στη μέση της κατάταξης

Οι «κανονιέρηδες» έσωσαν την τελευταία, επίσης εξαιρετικά ανεπιτυχή και αμφιλεγόμενη σεζόν, κερδίζοντας το FA Cup. Αλλά ο σύλλογος του Λονδίνου έχει ήδη παραιτηθεί από τις εξουσίες του ως κάτοχος του τρόπαιου, χάνοντας από τη Σαουθάμπτον. Μπορεί ο Αρτέτα θα έπρεπε να στοιχηματίσει στο Europa League την άνοιξη. Αφού η κατάσταση στην Πρέμιερ Λιγκ, την οποία κατάφεραν να διορθώσουν με 7 αγώνες χωρίς ήττα, γίνεται ακόμη πιο περίπλοκη. Και πάλι, όλα καταστράφηκαν από την ίδια την Άρσεναλ. Στην αρχή, έχοντας ανοίξει το σκορ με την Γουλβς, οι «κανονιέρηδες» έχασαν, τελειώνοντας με εννέα παίκτες. Με την Άστον Βίλα οι φιλοξενούμενοι έχασαν στο Μπέρμιγχαμ το περασμένο Σάββατο στο 2ο λεπτό και δεν μπόρεσαν να απαντήσουν με τίποτα. Αυτά τα λάθη οδήγησαν το φιλόδοξο κλαμπ στο κάτω μέρος του βαθμολογικού πίνακα.

Η Λιντς αισθάνεται όλο και πιο σίγουρα στην Πρέμιερ Λιγκ

Τα «παγώνια» παρά το στάτους του δημοφιλές, ακόμη και μεγάλου κλαμπ, είναι στην ουσία ένας νεοφερμένος της Πρέμιερ Λιγκ. Όχι μόνο η ομάδα, αλλά και ο προπονητής δεν είχαν αγωνιστική εμπειρία. Ωστόσο, ο Μαρσέλο Μπιέλσα, για τον οποίο μπορούμε να μιλήσουμε με σιγουριά, δέχτηκε την πρόκληση και τα κατάφερε περίφημα. Η ομάδα του δείχνει καλύτερη απόδοση και αποτελέσματα από άλλα κλαμπ που έχουν ενταχθεί στην Πρέμιερ Λιγκ. Στους τελευταίους 10 αγώνες του τουρνουά κατάφεραν να κερδίσουν 6 νίκες. Από τις 4 τελευταίες συναντήσεις, μόνο η Έβερτον, η οποία διεκδικεί θέση στο τοπ-4, κατάφερε να νικήσει τους «λευκούς». Μεταξύ των ηττημένων ήταν και ισχυρή Λέστερ. Ειδικά ο Bamford ξεχωρίζει, που έγινε ο πραγματικός ηγέτης των επιθέσεων. Ο Πάτρικ έχει τώρα 2 γκολ και 3 ασίστ στους τελευταίους 3 γύρους και 12 + 5 σε αυτήν την κλήρωση του πρωταθλήματος.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Άρσεναλ δεν χάνει από τη Λιντς εδώ και πολύ καιρό, από το 2003. Αλλά αν πριν από ένα χρόνο, στο κύπελλο στις αρχές του 2020, οι «κανονιέρηδες» κέρδιζαν ακόμα, το Νοέμβριο στο «Elland Road» οι φιλοξενούμενοι από το Λονδίνο όχι χωρίς προβλήματα υπερασπίστηκαν την ισοπαλία.

Πρόβλεψη

Οι φορείς στοιχημάτων θεωρούν την Άρσεναλ το φαβορί του ζευγαριού, που παίζει εντός έδρας κιόλας. Φαίνεται όμως ότι η Λιντς υποτιμάται, η ομάδα του Μπιέλσα είναι τώρα έτοιμη να κερδίσει βαθμούς στην πρωτεύουσα. Το στοίχημα στους φιλοξενούμενους με χάντικαπ +1 μοιάζει σίγουρα επιτυχημένο (με απόδοση 1,61).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *