The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Λιντς: προγνωστικά για στοίχημα

Арсенал-Лидс-26.10

Λιγκ Καπ Αγγλίας – Γύρος των 16

Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Έμιρεϊτς

Με μια ενδιαφέρουσα μάχη ανάμεσα στην Άρσεναλ και τη Λιντς θα συνεχιστεί το πρόγραμμα των 16 του Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Άρσεναλ

Η Άρσεναλ, μετά από ένα καταθλιπτικό ξεκίνημα στη σεζόν, σημείωσε μια καλή κίνηση και δεν γνωρίζει την πίκρα της ήττας σε επτά συνεχόμενες συναντήσεις. Οι επιτυχημένες εμφανίσεις με την Τότεναμ (3:1), την Μπράιτον (0:0), την Κρίσταλ Πάλας (2:2) και την Άστον Βίλα (3:1) βοήθησαν να φέρουν τους «κανονιέρηδες» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Λιντς

Ενώ η Λιντς βρίσκεται τώρα κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού, κάτι που σαφώς δεν ανταποκρίνεται στις υψηλές φιλοδοξίες της. Τον περασμένο μήνα, τα «παγώνια» κέρδισαν μετά βίας τη Φούλαμ 1:0 και τη Γουότφορντ 1:0, σημείωσαν ισοπαλία 1:1 με τη Γουλβς, καθώς έχασαν 1:2 από τη Γουέστ Χαμ και 0:1 από τη Σαουθάμπτον.

Πρόβλεψη

Η Άρσεναλ θα πάρει αυτό το παιχνίδι στα σοβαρά, καθώς το Λιγκ Καπ είναι σχεδόν η μόνη ευκαιρία εντός έτους να κερδίσει ένα τρόπαιο. Δεν νομίζω ότι η Λιντς στην κρίση θα δείξει άξια αντίσταση στους «κανονιέρηδες». Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Άρσεναλ με απόδοση 1,71.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *