The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Λιντς: προγνωστικά για στοίχημα

Арсенал-Сандерленд-21.12

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 8 Μαΐου 2022, 4:00 μ.μ.

Στάδιο Έμιρεϊτς

Στην Αγγλία αυτή την Κυριακή θα έχουμε ένα αρκετά πλούσιο πρόγραμμα της Premier League, το οποίο θα ξεκινήσει από το Λονδίνο, όπου η Άρσεναλ θα παίξει με τη Λιντς το απόγευμα. Μικέλ Αρτέτα εναντίον Τζέσι Μαρς – ποιος θα κερδίσει αυτή τη μονομαχία μεταξύ πολλά υποσχόμενων μάνατζερ δημοφιλών ομάδων. Οι ειδικοί του ιστότοπου έχουν συντάξει μια λεπτομερή πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 8 Μαΐου 2022.

Η Άρσεναλ θα παλέψει για τη θέση στο Champions League

Οι «κανονιέρηδες» προσπαθούν ξεκάθαρα να αποκατασταθούν για την αποτυχία το 2020/2021 που ήταν άνευ όρων, μηδέν τρόπαια και 8η θέση στην τελική κατάταξη. Τώρα όχι μόνο ανέβασε ρυθμούς, ο σύλλογος από την πρωτεύουσα μοιάζει με φαβορί στη διαμάχη για την 4η θέση του Champions League. Παρόλα αυτά οι παίκτες του Μικέλ Αρτέτα είναι ασταθείς, και παραμένουν ίδιοι ακόμα και τώρα, την άνοιξη. Ο Απρίλιος ξεκίνησε με 3 σερί ήττες. Αλλά ο Ισπανός προπονητής μπόρεσε να αντιμετωπίσει γρήγορα αυτά τα προβλήματα και κατάφερε να κερδίσει τρεις φορές στη σειρά, με δυνατούς αντιπάλους κιόλας: 4-2 με Τσέλσι, 3-1 με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 2-1 με Γουέστ Χαμ. Τώρα μένει μόνο να μην τους ξεπεράσει η Τότεναμ.

Η Λιντς παραμένει προς το παρόν στην επικίνδυνη ζώνη

Οι «παγώνια» αποφάσισαν πολύ αργά να αλλάξουν τον τεχνικό. Ο Μαρσέλο Μπιέλσα είναι, φυσικά, ο θρυλικός μάνατζερ αυτής της ομάδας, που τελικά επανέφερε το έργο στην Πρέμιερ Λιγκ και κατάφερε να το κρατήσει εκεί. Κι όμως με ένα σωρό προβλήματα αυτή τη σεζόν ο «Crazy» δεν τα κατάφερε. Η υποψηφιότητα του Τζέσι Μαρς δεν ήταν επίσης αδιαμφισβήτητη και ο Αμερικανός δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, με ήττες. Αλλά από τα μέσα Μαρτίου, ο σύλλογος έχει καλές αποδόσεις, 5 αγώνες χωρίς ήττα (3 νίκες, 2 ισοπαλίες). Αλλά σίγουρα δεν πρέπει να χαλαρώσουν: πρώτον, το Σάββατο ήταν 0-4 με τη Μάντσεστερ Σίτι, ναι, ένας σοβαρός αντίπαλος, επίσης με κίνητρο, αλλά η έκβαση είναι ήττα. Δεύτερον, η Μπέρνλι και η Έβερτον σαφώς δεν σκοπεύουν να αποκλειστούν και κερδίζουν τους βαθμούς τους. Οπότε είναι πολύ νωρίς για να πούμε ότι η Λιντς παραμένει σίγουρα στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, πρέπει να κερδίζει περισσότερο βαθμούς. Το πρόγραμμα του συλλόγου δεν είναι και το πιο εύκολο.

Προηγούμενοι αγώνες

Από το 2020 οι ομάδες παίζουν αρκετά συχνά μεταξύ τους. Και η Άρσεναλ είναι επιτυχημένη σε αυτή την αναμέτρηση: έδωσε στη Λιντς μόνο 1 ισοπαλία, έχοντας κερδίσει τις υπόλοιπες συναντήσεις. Ήταν 2-0 τον Οκτώβριο και 4-1 τον Δεκέμβριο.

Πρόβλεψη

Η Άρσεναλ καταλαβαίνει ότι πρέπει μόνο να κερδίσει. Λαμβάνοντας υπόψη τον παράγοντα της έδρας και τη δύναμη των πλευρών, αξίζει να ποντάρετε στους «κανονιέρηδες» με χάντικαπ -1 γκολ και απόδοση 1,74.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *