The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Λίβερπουλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

LONDON, ENGLAND - JANUARY 20: Diogo Jota of Liverpool looks on as he scores his teams first goal during the Carabao Cup Semi Final Second Leg match between Arsenal and Liverpool at Emirates Stadium on January 20, 2022 in London, England. (Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2022, 10:15 μ.μ.

Στάδιο Έμιρεϊτς

Αυτή την Τετάρτη, το Λονδίνο θα φιλοξενήσει τον αναβληθέντα αγώνα της εικοστής έβδομης αγωνιστικής της Premier League μεταξύ της φιλόδοξης Άρσεναλ και της Λίβερπουλ.

Άρσεναλ

Τον περασμένο μήνα η Άρσεναλ έπαιξε πέντε παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ και τα κέρδισε όλα – επί της Γούλβερχαμπτον (1:0, 2:1), της Μπρέντφορντ (2:1), της Γουότφορντ (3:2) και της Λέστερ (2:0). Με τέτοιο ρυθμό οι «κανονιέρηδες» ανέβηκαν στην τέταρτη θέση, έχοντας στο ενεργητικό τους 51 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 43:29.

Λίβερπουλ

Δεύτερη θέση, 66 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 73:20. Η Λίβερπουλ βρίσκεται στο επίκεντρο του αγώνα για τον τίτλο. Σημειώνω ότι οι Reds έχουν ένα μακρύ επιτυχημένο σερί. Στην πορεία τους ηττήθηκαν οι Μπέρνλι (1:0), Νόριτς (3:1), Λιντς (6:0), Γουέστ Χαμ (1:0) και Μπράιτον (2:0).

Πρόβλεψη

Στα χαρτιά οι φιλοξενούμενοι δείχνουν πιο εντυπωσιακοί, αλλά η σημερινή Άρσεναλ μπορεί πραγματικά να εκπλήξει. Είμαι σίγουρος ότι και οι δύο ομάδες θα συνειδητοποιήσουν τις τεράστιες επιθετικές δυνατότητές τους και θα ανταλλάξουν εύστοχα σουτ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,65.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *