The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Κρίσταλ Πάλας: προγνωστικά για στοίχημα

МанчестерСити-КристалПэлас-17.01b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Έμιρεϊτς

Για πρώτη φορά μετά από ένα τέταρτο του αιώνα, η Άρσεναλ δεν παίζει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτό της δίνει την ευκαιρία να παίξει αργότερα από άλλους συλλόγους της Premier League. Θα κλείσει το πρόγραμμα της τρέχουσας περιοδείας σε μια διαμάχη με την Κρίσταλ Πάλας. Ο Μικέλ Αρτέτα εναντίον του Patrick Vieira – μια ενδιαφέρουσα μονομαχία μεταξύ των πρώην αρχηγών των «κανονιέρηδων». Ποιος θα την κερδίσει; Οι ειδικοί του ιστότοπου ετοίμασαν μια λεπτομερή πρόβλεψη για την επόμενη έκδοση του «ντέρμπι του Λονδίνου» που θα παιχτεί στις 18 Οκτωβρίου 2021.

Η Άρσεναλ έχει πολύ καλύτερη διάθεση τώρα από ό, τι στις αρχές του φθινοπώρου

Οι «κανονιέρηδες» ολοκλήρωσαν την περασμένη σεζόν καταστροφικά, έμειναν χωρίς θέση στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, αυτό έχει να συμβεί από τα μέσα της δεκαετίας του ’90. Ακόμη χειρότερα ξεκίνησαν το νέο πρωτάθλημα, χάνοντας και τους 3 αγώνες της Premier League το καλοκαίρι με συνολικό σκορ 0-9. Αλλά, ίσως, η προηγούμενη παύση για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων βοήθησε, καθώς ο Έντεγκορ, επιστρέφοντας, «εγγράφηκε» στη βάση. Ουσιαστικά με το γκολ του έφερε την εκτός έδρας νίκη επί της Μπέρνλι. Επίσης ο σύλλογος της πρωτεύουσας κέρδισε τη Νόριτς και μάλιστα κέρδισε στο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου τη Τότεναμ με σκορ 3-1, έχοντας σκοράρει τρεις φορές μέχρι το 34ο λεπτό. Αλλά το 0-0 με την Μπράιτον δεν ήταν προφανώς από θέση δύναμης για το μεγαλείο του Λονδίνου.

Η Κρίσταλ Πάλας ξεκινά μια νέα εποχή

Η Κρίσταλ Πάλας παλιά ήταν μια σκληρή ομάδα μεσαίου επιπέδου με επικεφαλής τον Hodgson. Ο «Old Roy» παρείχε ένα αξιοπρεπές επίπεδο, χωρίς κίνδυνο υποβιβασμού. Αλλά φαίνεται ότι στο Selhurst Park το 2021 ωρίμασαν για να προσπαθήσουν να ανανεώσουν το έργο, να το φέρουν σε νέο επίπεδο. Μέχρι στιγμής δεν τα καταφέρνουν όλα, κατάφεραν να κερδίσουν μόνο μία φορά στην Πρέμιερ Λιγκ (ακόμα κι αν έπαιξαν 3-0 με την Τότεναμ). Από την άλλη πλευρά, αν η ομάδα ήταν πραγματικά αδύναμη με τη Λίβερπουλ και την Τσέλσι, με τις ισχυρές πλέον Γουέστ Χαμ και Λέστερ κατάφερε να σημειώσει ισοπαλίες, οι οποίες μπορούν να συμπεριληφθούν στο ενεργητικό των «αετών» (όπως και το 0-0 με την Μπρέντφορντ). Τουλάχιστον, προς το παρόν η ομάδα καταφέρνει να παραμένει σε καλή απόσταση από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αλλά θα ήταν το ίδιο με τον Hodgson. Θα υπάρξει πραγματική πρόοδος;

Προηγούμενοι αγώνες

Η Κρίσταλ Πάλας είχε σερί 4 ισοπαλίες και νίκες επί της Άρσεναλ. Και μόνο στο τέλος του προηγούμενου πρωταθλήματος οι παίκτες του Μικέλ Αρτέτα κατάφεραν να κερδίσουν, ακριβώς στο Selhurst Park με σκορ 3-1.

Πρόβλεψη

Η Άρσεναλ θεωρείται το αδιαφιλονίκητο φαβορί του ζευγαριού, αλλά δεν είναι του επιπέδου της Τσέλσι ή της Λίβερπουλ. Είναι απίθανο να περάσει τόσο εύκολο στον επερχόμενο αγώνα, μπορείτε να ποντάρετε στην Κρίσταλ Πάλας με χάντικαπ +1 γκολ με απόδοση 1,89.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *