The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Γούλβερχαμπτον: πρόβλεψη για τον αγώνα

Арсенал-Вулверхэмптон-29.11b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020, 9:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αγγλία. Λονδίνο. Στάδιο Emirates

Η φιλόδοξη Άρσεναλ και η Γούλβερχαμπτον θα προσπαθήσουν να προσδιορίσουν την ισχυρότερη στον δέκατο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας.

Άρσεναλ

Δέκατη θέση, 13 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 9:10 γκολ – η Άρσεναλ είναι μία από τις πιο βαρετές ομάδες στην Πρέμιερ Λιγκ. Γίνεται ιδιαίτερα εμφανές στους πρόσφατους αγώνες των «κανονιέρηδων». Εκεί απροσδόκητα νίκησαν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1:0), σημείωσαν ισοπαλία 0:0 με την Λιντς, και επίσης ηττήθηκαν από τους Άστον Βίλα (0:3), Λέστερ (0:1) και Μάντσεστερ Σίτι (0:1).

Γουλβς

Ωστόσο, κι η Γουλβς ενεργεί αυστηρά από την άμυνα. Στις τελευταίες πέντε συναντήσεις οι «λύκοι» νίκησαν 1:0 τη Λιντς και 2:0 την Κρίσταλ Πάλας, σημείωσαν ισοπαλία 1:1 με τη Νιουκάσλ και 1:1 με τη Σαουθάμπτον, χάνοντας 0:1 από την Λέστερ. Ως αποτέλεσμα, η τρέχουσα ένατη θέση με 14 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 9:10.

Πρόβλεψη

Τρεις προηγούμενες μονομαχίες μεταξύ Άρσεναλ και Γουλβς στο Λονδίνο έληξαν με ισοπαλία 1-1. Και αυτή τη φορά δεν περιμένω κάτι εξαιρετικό από τις ομάδες στην επίθεση, η μοίρα του αγώνα μπορεί να αποφασιστεί με ένα ακριβές σουτ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,67.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *