The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Γουέστ Χαμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Arsenal-WestHam-19.12

Λιγκ Καπ Αγγλίας

Στάδιο Έμιρεϊτς

Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την επόμενη Τρίτη η Άρσεναλ στο Στάδιο Έμιρεϊτς στο προημιτελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας θα φιλοξενήσει την Γουέστ Χαμ. Πιο πρόσφατα οι μελλοντικοί αντίπαλοι συναντήθηκαν μεταξύ τους στην Πρέμιερ Λιγκ, και η αναμέτρηση εκείνη τελείωσε με άκαρπη ισοπαλία. Υπάρχει η υποψία ότι το επερχόμενο παιχνίδι θα είναι πιο αποτελεσματικό, ενώ η Άρσεναλ θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να κερδίσει το ντέρμπι εντός έδρας.

Αντί για το Champions League

Η Άρσεναλ στην τρέχουσα σεζόν δεν παίζει στο Champions League και είναι απαραίτητο να αντικατασταθεί με κάτι. Επιπλέον, οι «κανονιέρηδες» στην Πρέμιερ Λιγκ δεν είναι πλέον σε θέση να αγωνιστούν για τον τίτλο της ισχυρότερης ομάδας, οπότε, θα ήταν ωραία να κερδίσουν έστω ένα από τα δευτερεύοντα τρόπαια: το Λιγκ Καπ ή το Κύπελλο της Αγγλίας. Στο Λιγκ Καπ μόνο τρία βήματα απομένουν.

Ευκαιρία να παίξουν στο Γιουρόπα Λιγκ

Η Γουέστ Χαμ με το Moyes άνθισε, τα “σφυριά” δεν έχαναν στα τρία τελευταία παιχνίδια, έχοντας καταφέρει να νικήσουν την Τσέλσι και την Στόουκ, καθώς και να παίξουν ισοπαλία με την Άρσεναλ στο Στάδιο Λονδίνου. Η Γουέστ Χαμ ωστόσο βρίσκεται σε μια δύσκολη κατάσταση στην Πρέμιερ Λιγκ, η ζώνη υποβιβασμού είναι πολύ κοντά, ενώ μπροστά οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι έχουν την υποδοχή του ανταγωνιστή στην έδρα τους: την Νιούκασλ Γιουνάιτεντ. Σε αυτή την κατάσταση υπάρχει η υποψία ότι ο Moyes δεν θα απελευθερώσει εντελώς την κύρια σύνθεση στο επερχόμενο παιχνίδι.

Πρόβλεψη

Η Άρσεναλ έχει ένα πλεονέκτημα όσον αφορά τα κίνητρα, επειδή πρόσφατα οι «κανονιέρηδες» σκόνταψαν στη Γουέστ Χαμ στην Πρέμιερ Λιγκ, και τώρα δεν θα έβλαπτε να πάρουν εκδίκηση και να κερδίσουν εντός έδρας. Για την Άρσεναλ είναι σημαντικό να πάρει έστω κάποιο τρόπαιο στη σεζόν, το Λιγκ Καπ προκαλεί ενδιαφέρον του Βενγκέρ, παρόλο που μπροστά είναι το παιχνίδι με τη Λίβερπουλ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Άρσεναλ με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *