The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Γουέστ Χαμ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

0_Eddie-Nketiah (Копия)

Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ

Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αγγλία. Λονδίνο. Στάδιο Έμιρεϊτς

Η Άρσεναλ του Λονδίνου και η Γουέστ Χαμ θα προσπαθήσουν να προσδιορίσουν τον νικητή στον τελευταίο αγώνα το Σάββατο στο δεύτερο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ.

Άρσεναλ

Όγδοη θέση στην Πρέμιερ Λιγκ και θρίαμβος στο Κύπελλο της χώρας – τόσο αμφιλεγόμενη αποδείχθηκε η περασμένη σεζόν για την Άρσεναλ, η οποία την τελείωσε υπό την ηγεσία του Μικέλ Αρτέτα. Ο νέος τεχνικός έχει βελτιώσει σημαντικά το παιχνίδι των «κανονιέρηδων», κάτι το οποίο φαίνεται σαφώς στις νίκες επί της Λίβερπουλ στο Σούπερ Κύπελλο και της Φούλαμ (3:0) στο εθνικό πρωτάθλημα.

Γουέστ Χαμ

Η Γουέστ Χαμ αναμένεται συνεχώς να κάνει κάτι σοβαρό, δεδομένης της υπερβολικότητάς της στην αγορά μεταφορών. Ωστόσο, τα σφυρία τελειώνουν σπάνια πάνω από τη μέση της κατάταξης και στην σεζόν 2019/20 αγωνίζονταν για επιβίωση. Την περασμένη εβδομάδα οι παίκτες του Moyes σημείωσαν φιάσκο 0-2 εναντίον της  Νιουκάσλ στην Πρέμιερ Λιγκ και νίκη 3-0 επί της Τσάρλτον στο Κύπελλο Λιγκ.

Πρόβλεψη

Νομίζω ότι η κατάσταση του φαβορί για την Άρσεναλ σε αυτήν την απρόβλεπτη αναμέτρηση είναι μάλλον υπό όρους, η Γουέστ Χαμ μπορεί να φέρει αισθήσεις. Λαμβάνοντας υπόψη τις σοβαρές επιθετικές δυνατότητες των ομάδων, περιμένω υψηλή απόδοση από αυτές. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *