The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Γουέστ Χαμ: προγνωστικά για στοίχημα

Арсенал-ВестХэм-15.12

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Έμιρεϊτς

Η κύρια διακόσμηση της δέκατης έβδομης αγωνιστικής της Premier League θα είναι το ντέρμπι του Λονδίνου μεταξύ της Άρσεναλ και της Γουέστ Χαμ.

Άρσεναλ

Μετά από την αποτυχία στη σεζόν 2020/21, η Άρσεναλ μπήκε ξανά στον αγώνα για την κατάκτηση του top-4. Στις προηγούμενες πέντε αναμετρήσεις, οι «κανονιέρηδες» σημείωσαν νίκες 2:0 επί της Νιούκασλ και 3:0 επί της Σαουθάμπτον, καθώς και ήττες 0:4 από τη Λίβερπουλ, 2:3 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και 1:2 από την Έβερτον. Ως αποτέλεσμα, κατέοχυν την αξιοπρεπή έκτη θέση με 26 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 21:23.

Γουέστ Χαμ

Έχοντας συγκεντρώσει 28 βαθμούς με τη διαφορά τερμάτων 28:19, η Γουέστ Χαμ διατηρεί την τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Νωρίτερα, τα «σφυριά» κέρδισαν αποτελεσματικά την Τσέλσι με σκορ 3:2, αλλά δεν τους έφτανε δύναμη σε μονομαχίες με την Γουλβς (0:1), Μάντσεστερ Σίτι (1: 2), Μπράιτον (1:1) και Μπέρνλεϊ  (0:0).

Πρόβλεψη

Η Άρσεναλ τον τελευταίο καιρό κερδίζει σταθερά τη Γουέστ Χαμ στην έδρα της. Θεωρώ ότι ακόμη και τώρα οι πιθανότητες των γηπεδούχων είναι λίγο υψηλότερες, καθώς τα «σφυριά» δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Άρσεναλ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,65.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *