The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Γουέστ Χαμ: προγνωστικά για τον αγώνα

Арсенал-ВестХэм-26.12

Πρωτάθλημα Αγγλίας
Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2022, 10:00 μ.μ.
Στάδιο Έμιρεϊτς

Η Πρέμιερ Λιγκ είναι η πρώτη μεταξύ των κορυφαίων πρωταθλημάτων που επιστρέφει μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, στις 26 Δεκεμβρίου θα γίνουν πολλές ενδιαφέρουσες συναντήσεις της 17ης αγωνιστικής. Οι ειδικοί μας ετοίμασαν την αποκλειστική τους πρόβλεψη για τον αγώνα της Άρσεναλ με τη Γουέστ Χαμ.
Οι «κανονιέρηδες» θα παλέψουν για τον τίτλο
Η Άρσεναλ μπήκε στην ανάπαυλα με καλή διάθεση καθώς προηγείται της Premier League με 5 βαθμούς διαφορά. Πίσω είναι μόνο το ένα τρίτο της απόστασης, οπότε είναι ακόμα δύσκολο να πιστέψει κανείς στον ρεαλισμό του αγώνα για τον τίτλο των «κανονιέρηδων». Τον Δεκέμβριο, η ομάδα έπαιξε τέσσερις φιλικές συναντήσεις, στις οποίες κέρδισε τη Μίλαν και τη Λυών και έχασε από τη Γουότφορντ και τη Γιουβέντους. Τώρα το βασίκο είναι να δείξουν ότι το ποδόσφαιρο, όπως και πριν από την ανάπαυλα, μόνο σε αυτή την περίπτωση θα υπάρχουν πιθανότητες να κρατήσουν πίσω τη Μανσίτι. Πέντε παίκτες θα χάσουν την επερχόμενη συνάντηση λόγω τραυματισμών.
Τα «σφυριά» χρειάζονται πρόοδο
Η Γουέστ Χαμ δεν τα πάει καλά στο πρωτάθλημα, μόλις 16η θέση και η διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού είναι ένας βαθμός. Η ομάδα έχει χάσει τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της στην Πρέμιερ Λιγκ. Τα πράγματα πάνε καλά μόνο στο Πρωτάθλημα Εθνών, όχι και πολύ του κύρους, όπου τα «σφυριά» κέρδισαν με σιγουριά τον όμιλό τους, κερδίζοντας 100% βαθμούς. Τώρα μιλάμε για αγώνα επιβίωσης, οπότε κάθε βαθμός είναι σημαντικός. Τουλάχιστον ένας παίκτης θα χάσει την επερχόμενη συνάντηση, άλλοι πέντε είναι υπό αμφισβήτηση.
Προσωπικές συναντήσεις
Τα «σφυριά» στις αντιμέτωπες συναντήσεις δεν μπορούν να κερδίσουν τους γείτονες σε έξι συνεχόμενα παιχνίδια, την περασμένη σεζόν η Άρσεναλ κέρδισε και τους δύο αγώνες – 2:0 και 2:1.
Πρόβλεψη
Ο αγώνας είναι δύσκολο να προβλεφθεί γιατί δεν είναι ξεκάθαρο σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ομάδες μετά την ανάπαυλα. Οι μπουκμέικερ προτιμούν την Άρσεναλ, η οποία συνδέεται περισσότερο με την ηγεσία των «κανονιέρηδων». Περιμένουμε έναν ενδιαφέρον αγώνα σε μια πορεία σύγκρουσης μεταξύ δύο ομάδων με κίνητρα. Δεδομένου ότι το «boxing day» συχνά ευχαριστεί με την απόδοση, θα ποντάρουμε εδώ στο over 2,5 γκολ με απόδοση 1,89.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *